pemza na nohy od nich je super a milujem tie telové spreje všetkých vôní, tie si kupujem ... inak čo sa týka tých produktov na akné, je to asi všetko fejk :/ a ostatné som nevyskúšala
asi by bolo najlepšie, keby si vyskúšala, niekedy sú tam fakt dobré veci, čo sa oplatia
mám z Avonu laky a sú fajn, telové spreje za pár eur čo skvelo voňajú a oplatia sa.. krémy sú tiež fajn.. no prípravky na akné určite nekupuj radšej si priplať niečo kvalitné z lekárne zn. BIODERMA.
no tie vone su naozaj dobree...jedine s cim som nikdy nebola spokojna boli ceruzky na oci...ked som si dala pol dna mi slzlili oci a nic som nevidela len taku hmlu...tak som to setko vyhodila do kosa a este tiene na oci mi nikdy nechytili tak ako to tam bolo nakreslene inak O.K. ...
@naomee od Avonu myslíš? no ja neviem, nie som ten typ, ktorý používa špirály, ceruzky, laky, mejkapy, rúže a im podobné a už tri mesiace som katalóg nevidela, tak netuším, čo práve letí
tak ti poviem, všetky tie voňavé veci si kupuj a tie liečivé veci obchádzaj
som avonlady asi 3 či 4 roky pokupovala som toho na tony a jedno poučenie keď chceš lak na nechty kupuj si o odtieň tmavší aby bol taký aký chceš mám doma 30 lakov a z toho 10 takých ktoré som ani nechcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
asi by bolo najlepšie, keby si vyskúšala, niekedy sú tam fakt dobré veci, čo sa oplatia
a súhlasím vo všetkom s @missewo
tak ti poviem, všetky tie voňavé veci si kupuj a tie liečivé veci obchádzaj
ja mám » www.mojalekaren.sk/bioderma-sebium...