Máte niekto skúsenosti s hormonálnom liečbou akné, mastných vlasov a pod.? No v podstate oficiálne je to na liečbu akné, ale malo by to pomáhať aj na vlasy, tie vlasy ma zaujímajú viac. Píšete, ak o tom niečo viete+ vaše názory na to, či je to dobré, či z
Objektívne to zhodnotiť neviem, ale nepáči sa mi tá myšlienka a nešla by som do toho. Zasahovať do hormónov kvôli pár povrchným zmenám, ktoré najskôr aj tak časom odoznejú, prípadne idú zlepšiť aj menej razantnými krokmi.. Asi som Ti veľmi nepomohla.
@2 vieš čo, aj to je názor... ale tak ak si to v takom rozsahu nikdy nezažila, tak je pravda, že to nevieš celkom pochopiť... každý mi toto vraví, ale vieš... ja chcem úpravu HNEĎ. A už som držala dosť dlho a len sa to zhoršuje s tými vlasmi
no toto inak tiez poznam ked je clovek taky mastny jak poliaty olejom a ked proti tomu daco pouzijes tak je to instatne nazad, cize ja sa ti necudujem a tiez som si kedysi myslela ze to tie baby prehanaju...ale na hormony sa necitim ani ja lebo to trva dlho, beres to mesiace a po stvrt roku je kontrola aspon duphaston. mne pomohla kozna troska a teraz ma to uz nebavi takto riesit, lebo to su peniaze a ja setrim na ine veci, nie na to jak byt pekna a zdrava.
@marleymt vieš čo, aj žihľavou som už umývala aj octom, ale takéto babské rady zaberajú práveže najmenej a čím viac to striedam, tým je to ešte horšie...
@sapphirizing a ako ti kožná pomohla? No mňa to už tiež nebaví, ale mama by mi na tom aj peniaze dala, len nech ju už neotravujem... teraz robím tak, že druhý deň dám vlasy do copu a suchým šampónom si "zmyjem", ale aj tak mi to vidno niekedy, svrbí ma trochu hlava a proste zlý pocit... ani deň mi to nevydrží, na obed sa to už začína mastiť... aké si to mala ty?
@hoperpohroma tuším že o tomto roaccutane presne hovorila aj moja kožná... A nepribrala si? Nejaké iné vedľajšie účinky si nespozorovala?
@dandybrendy nepribrala, inak ma prve dni boleli klby a potom som zacala brat dalsie lieky, cize ti neviem presne povedat, ktore vedlajsie ucinky su z coho
tak kozna len na pokozku, vlasy som s nou neriesila. to som mala duac gel. a to vlastne nebol hormonalny nic, len antibiotikum. ten duphaston u endokrinologicky boli hormony.
@sapphirizing a pomohlo ti to? koľko krát si si potom zmývala hlavu za týždeň? bolo to viditeľné? A teraz? Aj dlhodobejšie sa ti to upravilo či len počas toho ako si to brala?
@sapphirizing jáj okáá neopchopila som trošku prepáč No veď aj ja rozmýšľam či do toho idem ale nie kvôli tomu, lebo ja nemám čo stratiť, ale kvôli tomu, či tam náhodou nebudú nejaké nepriaznivé faktory s tým spojené...
@marleymt no ono sa to má zmývať asi aj dlhodobejšie... ale ja už mám tak podráždenú pokožku hlavy že neviem ako by mi na to mohol pomôcť obyčajný čaj, proste tomu neverím pre to, čo som už všeličo vyskúšala, ale možno budem skúšať ďalej, ak mi toto rodičia a doktori neschvália...
Ja som chalan a tiež som mal s tými mastnými vlasmi kur*a problém hormonálnu liečbu by som kvôli tomu ale nepodstupoval..
ja som to vyriešil tak že som si oholil hlavu lebo fakt proste mne stačilo si rano umyť vlasy a dojdem zo školy domov a zase vlasy mastné.. v piatok po škole som si dal sprchu umyl si vlasy na 2x išiel som von a keď som večer došiel domov zase mastné vlasy..
Ale síce ty si dievča čiže neviem no skúsiť to môžeš lebo pochybujem že sa ti chce oholiť hlavu ale viem ako sa cítiš..
spolužiačka brala nejaké neviemaké hormonálne lieky na akné, ale musel to byť pekný humus... viem že musela k tomu podpisovať, že berie zarovno s tým aj antiku, lebo keby náhodou otehotnela, tak by sa to decko nejako príliš rýchlo/deformovane vyvíjalo... a čojaviemčo všetko to ešte obnášlo
@wind no len ja to chcem kvôli tým mastným vlasom... lebo fakt potom vyzerám ako socka a ani sa mi potom nikde nechce ísť, každý deň si zmývať hlavu... tak aspoň cez víkend si ju nechám tak, lenže to musím byť zavretá doma...
@spiralfaust presne tak to mám aj ja a tiež si umývam 2x--- aj som nad tým rozmýšľala, ale nikdy nie nejak vážne To by som fakt nedokázala tak chodiť... no, chlapci to majú o niečo jednoduchšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak je to to, na co sa pytas.
@sapphirizing a ako ti kožná pomohla? No mňa to už tiež nebaví, ale mama by mi na tom aj peniaze dala, len nech ju už neotravujem... teraz robím tak, že druhý deň dám vlasy do copu a suchým šampónom si "zmyjem", ale aj tak mi to vidno niekedy, svrbí ma trochu hlava a proste zlý pocit... ani deň mi to nevydrží, na obed sa to už začína mastiť... aké si to mala ty?
@hoperpohroma tuším že o tomto roaccutane presne hovorila aj moja kožná... A nepribrala si? Nejaké iné vedľajšie účinky si nespozorovala?
@sapphirizing a pomohlo ti to? koľko krát si si potom zmývala hlavu za týždeň? bolo to viditeľné? A teraz? Aj dlhodobejšie sa ti to upravilo či len počas toho ako si to brala?
@marleymt no ono sa to má zmývať asi aj dlhodobejšie... ale ja už mám tak podráždenú pokožku hlavy že neviem ako by mi na to mohol pomôcť obyčajný čaj, proste tomu neverím pre to, čo som už všeličo vyskúšala, ale možno budem skúšať ďalej, ak mi toto rodičia a doktori neschvália...
ja som to vyriešil tak že som si oholil hlavu lebo fakt proste mne stačilo si rano umyť vlasy a dojdem zo školy domov a zase vlasy mastné.. v piatok po škole som si dal sprchu umyl si vlasy na 2x išiel som von a keď som večer došiel domov zase mastné vlasy..
Ale síce ty si dievča čiže neviem no skúsiť to môžeš lebo pochybujem že sa ti chce oholiť hlavu ale viem ako sa cítiš..
ti jebe fuj, radšej by som bola rapavá a zdravá.
@spiralfaust presne tak to mám aj ja a tiež si umývam 2x--- aj som nad tým rozmýšľala, ale nikdy nie nejak vážne To by som fakt nedokázala tak chodiť... no, chlapci to majú o niečo jednoduchšie