Niesom príliš komunikatívny človek, takže sa im len zdravím, ak musím Ak ich len vidím z diaľky a je to možné že i oni mňa, tak sa tvárim že ja ich nevidím A keď náhodou vchádzajú do vchodu radšej postojím pred vchodom 2 minúty než zalezú než aby som musela ísť s nimi vo výťahu Nie sú zlí, ani nerobia bordel proste nič, jednoducho s nimi nerada komunikujem a nemám rada keď sa o komunikáciu pokúšajú oni Tak to je vlastne s väčšinou ľudí
u nas vacsina je ohovaracskych starych zien alebo pitchujucich starych muzov takze sa snazim sa im vyhybat
ale su dve vynimky
jeden stary ujo je strasne zlaty ked sa stretneme tak sa rozpravame tak 5-7 minut a hovori mi ze moje slniecko a potom este otec takej mladej rodiny tu je kamoos s nim tiez kecame stazujeme sa a tak
ked dedko staval dom a ja som sa narodila mali sme topka vzťahy, s deckami sme chodili kadetade, susedky si rozumeli. Teraz je tu skoro každý nový prisťahovalec a niektorí sú dosť neokrochaní takže sme postavili murované ploty (kedže aj oni mali) a maximálne sa sem-tam kývnutím hlavy pozdravíme.. sad.
Ahoj. Prosím. Ďakujem.
Nič iné si nehovoríme. Ale s tými starými susedmi sa občas porozprávame, som totiž presťahovaný. Čím som starší tým viac sa vypytujú a tí starší susedia sú proste zvedavý, že ako sa žije vo svete. @jantebont
no kedže bývame v takej bytovke ktorá celá patrí jednému majiteľovi, všetci sme tu v podnájme a máme aj spoločný dvor, tak so susedmi sa často stretávame a zvykneme aj pokecať aj spolu grilujeme občas a väčšina sú dosť v pohode ľudia
z jednej strany mame nejake problemy kvoli pozemku a proste nam nejak robia napriek alebo ako by som to povedala ale zas ich syn mi zas pomaha ked sme na cvicisku (chodime spolu do autoskoly) a ti druhi tak to je ujo- stary mladenec so svojou hluchou (rozmaznanou) matkou a s tymi vychadzame dost v pohode
Z jednej strany majú chatu ľudia z BA, ktorí by chceli všetko zadarmo, ideme na huby, chcú ich, zbierame slivky, chcú ich...oproti býva asi 25 ročný veľmi obľúbený chlapec s rodičmi, ktorý má nonstop návštevy kamarátov , čiže krik a hudba stále, keď mám rannú je to príjemné...a z druhej strany bývajú najväčší dementi, ktorí radi ohovárajú a načúvajú...plus tam býva bývalá kamarátka môjho chlapa, ktorá mi asi závidí alebo čo, ale dlho sa proti mne snažila zbrojiť celý svet....zhrniem to asi takto..budúce leto staviame 2m betónový plot, neviem sa dočkať
Byvam tu len par mesiacov... a vztahy mame velmi neutralne, asi sme sa este ani nikdy nevideli.
No tam, kde som vyrastal, mame vztahy perfektne. My sme neboli dobri susedia a ja som nebol dobre decko. Nenavideli nas a ani sa im necudujem. S odstupom casu sa tie vztahy ale velmi zlepsili, pekne sa zdravime a vzdy ked ich niekde stretnem, sa dame aj tak dlhsie do reci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale su dve vynimky
jeden stary ujo je strasne zlaty ked sa stretneme tak sa rozpravame tak 5-7 minut a hovori mi ze moje slniecko a potom este otec takej mladej rodiny tu je kamoos s nim tiez kecame stazujeme sa a tak
Nič iné si nehovoríme. Ale s tými starými susedmi sa občas porozprávame, som totiž presťahovaný. Čím som starší tým viac sa vypytujú a tí starší susedia sú proste zvedavý, že ako sa žije vo svete. @jantebont
No tam, kde som vyrastal, mame vztahy perfektne. My sme neboli dobri susedia a ja som nebol dobre decko. Nenavideli nas a ani sa im necudujem. S odstupom casu sa tie vztahy ale velmi zlepsili, pekne sa zdravime a vzdy ked ich niekde stretnem, sa dame aj tak dlhsie do reci