Kedysi som si s obľubou fičala na Flyffe, ale už nemôžem, žerie to príliš veľa dát z môjho dátovo obmedzeného netu a blbne mi to na noťase.... aj ovládanie je naprd, keďže nemám pripojenú myš
akurat si stahujem WOW-ko Burning Crusade,uz sa tesim dnes som sa cely den nudil citat ma nebavilo von som ist nemohol a ucit sa mi nechcelo tak som lutoval ze som si to nestiahol skorej
raz ma kamarati nahovorili na WoW hral som asi 2 tyždne s nimi ale nejak ma to prestalo baviť, tak som to nechal tak a som rad kamarat hovori že jemu to zničilo asi 4 roky života... keď sa mu nechcelo isť ani napiť, len aby mal čas na WoW
@26 všetci čo skončili s WoW-kom tak hovoria že sa "vyliečili"
ale to je tak s hocijakou hrou... akurat že WoW nema koniec takže zavislosť može trvať aj 4 roky všetci kamarati skončili s WoW až keď si našli frajerku... to je liek na zavislosť od WoW asi
@strejdabob kamarati ti hovoria pravdu mne to taktiez zobralo 4,5 roka zivota ako si napisal hra nema konca + ked patris medzi najlepsich na free servery a na officialnom sa ti tiez nedari zrovna zle tak ta to pohana dalej mna zastavilo fakt az najdenie priatelky a reparat z elk..
aj ja som vyliečená ( z Wowka) ale keďže už mám prázdniny.. cítim absťák asi do toho znovu vhupnem - hrala som asi 2-3 roky a rozmýšlam aj nad L2 to som ešte nehrala..
WoW ..... jednoznačne .. nemyslím že som na tom závislí ale je to jedna z mála veci pri ktorej na nič iné nemyslím a to mi celkom pomáha .. takže drainei shaman 4ever !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
4,5roka som hral WoWko zavislosti som sa zbavil a na ine MMORPGcko som sa nastastie nenamotal btw myslim ze tento graf je v celku k veci =D
Inak chýba ti tam LineAge II, to je hneď po WoW najhranejšia MMORPG, hlavne že tam píšeš pičoviny, omg
ale to je tak s hocijakou hrou... akurat že WoW nema koniec takže zavislosť može trvať aj 4 roky všetci kamarati skončili s WoW až keď si našli frajerku... to je liek na zavislosť od WoW asi
radšej mám iné žánre a aj keď mám dni, že presedím celý čas pri hre