Bol som zo svojou priatelkou a nejako sa mi ju podarilo dost rozparadit, po 3 orgazme sa mi ju podarilo pravdepodobne vzrusit tak velmi ze zacala striekat. Aspon sa mi to zdalo lebo som citil taky jemny prud ako mi narazal na ruku, ked sme skoncili na pla
inac neviem ake mas odhady na mnozstva alebo jak to bolo a co to vlastne bolo ale ked zoberiem 1,5 dcl vody a vylejem na postel spravim kludne flak meter krat meter
noo proste vies vek sa stale meni a som si to kusa zle v hlave zafixoval aa ako dost velky flak to bo bol mozno to bolo len deco.. a flak asi o velkost starej gramofonvoej platne (lepsi priklad ma nenapadol)
čo ti, to fakt? ... chvalabohu, že mne sa toto nedeje, človek aby si dával pozor kam to hodí. a čo sa týka toho množstva to netuším, ale myslím si, že to s vekom nemá nič spoločné
etelnair ... pekne si mi dal uznavam ... taketo hlupe chybicky sa mi vätsinou nestavaju no som este kusa zaspany ospravedlnujem sa za svoju gramtatiku a ak este chces pokracovat v tomto skvelom pisani tak skus sk teme
nieje žiadne množstvo ktoré by mala proste niektoré len tak cvrknú a idé toho dajú za hotovú fontánu. Neviem čo ťa to trápi, bud rad ze ona to dokáže, to nieje hocičo
ach odrazu uz nemam ani priatelku len jednu otazku mam naco by som sa "chvalil" ze som dajaku urobil ? ... chcel som sa len normalne spytat kolko toho ma priblizne byt a ze ci mnoztvo zalezi od veku. Ale vidim ze tu na birdzi je ludom jedno ze su totalne neznalí tak trepu trepu... a vsetkym sa chcem "ospravedlnit" za moj arogantny nick, vsetci by mali mat nicky ako jurino555, mm47, piter 09 a hned by bol svet krajsi. Sexu zdar dovi dopo
mne sa to podarilo u partnerky vyvolat iab raz , zo zaciatku tomu tak nebolo. Po par mesiacoh (cca 4 mesiace) sa mi to vsak podarilo, videl som ze je zdale vzrusenejsia a vzrusenejsia a podarilo sa Vela zalezi aj od zeny a samozrejme partner musi vediet ktore miesta su citlive v zenskej vagine... chce to prax .... nechcem zo seba robit "experta" zdaleka neviem vsetko.... ale nejake detaily ovladam
@dokonaly - bože, čo máte furt nejaké "ako to má byť"/"koľko toho má byť"/"ako veľmi to má byť", hlavne pri týchto veciach? NEEXISTUJE žiadny údaj o tom "koľko by toho malo byť", pretože nič také ako "normálne množstvo" proste v tejto záležitosti nie je. a vlastne ani nechápem ako ťa táto otázka mohla napadnúť, a s čoho vznikla, myslel som že táto informácia je úplne logická a "samovoľne" jasná vec.
no ja neviem .... povedala ze to citila tak ze sa to nedalo vydrzat... ze nevladala, cela sa mykala a az sa zdvihala dost brutalne vzdychala a po chvilke to z nej vyslo. ked som sa jej na to pytal pvoedala ze to musela az zo seba tlacit a ze ked sa jej to podarilo tak ze to bola strasna uvaha ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
..kvak..
Hanba ti...
Podľa nicku no... (;
Hahahahha
a k veci...mal by si byť rád, že sa ti to vôbec podarilo
- AKO TO MÁME VEDIEŤ ?!?!?!?!?
Pán dokonalý sa chcel len pochváliť si myslím.
@dokonaly skoda, ze sa neda menit nick na birdzi, viac by ti pasovalo DJ_Dokonaly, ked tvoje ledva zletile priatelky chrlia zo seba gramoplatne
tak
gramoplatne
www.xhamster.com
teba ale trapia veci...a ta tvoja priatelka bud neni na birdz alebo jej je to tak isto jedno ako tebe ze to rozpitvavas svoj intimny zivot!