neexistuje nesprávne rozhodnutie... mýliť sa je ľudské, kto nerobí chyby nie je človekom a chyby slúžia na to, aby sme sa z nich učili do budúcnosti... keď sa človek rozhoduje verí v správnosť jeho rozhodnutia, takže preto tvrdím, že neexistuje nesprávne rozhodnutie... a keď už nič iné - všetko zlé je na niečo dobré... btw. nemôže nikto vedieť ako by bolo keby bolo... možno keby si si vybrala inú školu, aj tak by si dnes hovorila o nesprávnosti svojho rozhodnutia. a nakoniec, svet nie je čiernobiely - nič nie je 100%-ne dobré a nič nie je 100%-ne zlé...
Snažim sa žiť tak a spravať,aby som nikdy nič nemusela lutovať... a ani sa za seba hanbiť... jedinu vec,ktoru lutujem je že som sa priliš malo venovala ludom,na ktorych mi strašne zaležalo... a už im to nikdy nebudem mocť povedať ani prejaviť... lutujem teda,že som sa priliš malo venovala ludom,ktori su teraz už mrtvi
Asi žiadne. Zatiaľ sa nevyskytli okolnosti, za ktorých by som sa nesprávne rozhodol, čo by malo výrazný dlhodobý negatívny vplyv na kvalitu a spokojnosť môjho života.
Zato tých pekných, pozitívnych rozhodnutí by sa pár našlo...
ja som urobila tú chybu, že som mame dovolia aby rozhodla za mňa na akú pôjdem strednú. Vtedy som si mala postaviť hlavu a ísť si za svojím, ale ja hlúpe vtedy 15 ročné decko som to neurobila teraz toho ľutujem lebo sa od toho odvíja veľa ďalších chýb
ked tak citam ako tu väčšina lutuje vyber skoly, naplna ma spokojnost ze ja som si vybrala dobre ..ale k teme...nejake zasadne zle rozhodnutie myslim ze som neurobila, snazim sa vzdy rozhodnut spravne
JA robím chyby stále .... ale asi naj bola, že som nevyužila šancu čo sa mi núkala ... a už som dalšiu nedostala ...PS: už som sa poučila a moje najoblúbenejšie slovo je Áno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Zato tých pekných, pozitívnych rozhodnutí by sa pár našlo...
Ale za naj voľbu pokladám odvahu ísť študovať. A podarilo sa, ba pridala som aj bonus naviac.