také našuchovačky, ani ortopedické, ani huňaté, proste také textilné a to sú aj zospodu, žiadnu gumu alebo čo tam nemám, takže sa mi v nich fajnovo šmýka po plávačke
ja neviem ako sa tým mojim hovorí viem, že stáli 2€ u vietnamcov a sú mi strašne pohodlne a už ich mám 3 roky na intraku
majú také tie dve pracky, a dost makku podrazku
na zimu huňaté, v lete len nejaké šlapky, dreváky
zvykla som si nosiť papuče a keď ich nemám som nervózna
ale inak mi je to jedno, len neznášam tie také rozdžabnuté, nestabilné, v ktorých sa nedá chodiť
oni vydrzia celkom dlho a ked si ich clovek este aj zasije tak kludne aj pol roka aj rok zo stastim ked je to dobry model takze nevidim dovod na nejake ine mama ma take drahsie a je to hrozne tieto lacne su aj najpohodlnejsie aj v nich neni horko no proste super
inak ja si neviem predstavit nemat papuce alebo aspon ponozky cez leto vnutri by mi zmrzli nohy jedine ze by sme mali podlahove kurecie co nemame ale aj tak by som asi nosil papuce stale aj ponozky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a prosím si vidieť fotku tých mačičkových *-*
tieto tú to
aj ponozky su mi neprijemne (na doma), nie este papuce
Doma-na priváte sme mali hrôzostrašný koberec, na ktorý by som nestúpila bosá ani za stovku, takže som si kupovala všelijaké fluffy ružové srdiečkové
majú také tie dve pracky, a dost makku podrazku
zvykla som si nosiť papuče a keď ich nemám som nervózna
ale inak mi je to jedno, len neznášam tie také rozdžabnuté, nestabilné, v ktorých sa nedá chodiť
oni vydrzia celkom dlho a ked si ich clovek este aj zasije tak kludne aj pol roka aj rok zo stastim ked je to dobry model takze nevidim dovod na nejake ine mama ma take drahsie a je to hrozne tieto lacne su aj najpohodlnejsie aj v nich neni horko no proste super
chodím bosá a otec na mna za to kričí
doma sobie, u babky mačky, u druhej psy a na intráku len také bačkorové huňacinky :3