ako kedy...čo mi prvé pod ruku príde...a tiež podľa toho, či je teplo, či som doma abo niekde inde, či som sama abo s niekým... ...ale zhrniem to na tričko a nohavičky
fu...najradsej mam moje velke biele roztahane tricka ale mama mi zakazuje v tom spavat... lebo vraj mam spat v normalnom pyzame...tak obcas spim aj v normalnom alebo v kosely
prehliadam tie chyby. konbinácia je tuším na takej istej úrovni ako analíza.
ale spím zásadne v @andry nej košeli a v kraťasoch, idkedy mi tú košelisko parádnu darovala. to je pamätná vec, moji potomkovia ju raz vydražia za milión.
ja som dostala od jeziska take krasne ruzovucke pyzamko s motylikmi pozostavajuce z dlhorukavoveho tricka a nohavic, no po tyzdni opat spim naha a v noci kradnem jeziskovi paplon...
a slovo konbinacia fakt neviem co znamena podoba sa vsak sa slovo kombinacia ktore vsetci poznaju. bud sa nauc po slovensky alebo ak mas naozaj 10 rokov tak sa spytaj rodicov ci by ti mohli opravit chyby skor nez nico niekde napises
hehe taak osobne davam prednost roztahanemu tricku a spodne gatky najlepsie sa v tom spi a dlhe nocne kopsele neznasam cele sa tocia a v noci sa budim ze som cela omotana...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
kto uhádne, odkial to je, moze si kupit nieco pekne
ale spím zásadne v @andry nej košeli a v kraťasoch, idkedy mi tú košelisko parádnu darovala. to je pamätná vec, moji potomkovia ju raz vydražia za milión.
chcel som dať že tričko a nohavice,ale zároveň som aj chalan,tak som v rozpakoch
zalezi od rocneho obdobia
pyzamo je s y a nie s i
a slovo konbinacia fakt neviem co znamena podoba sa vsak sa slovo kombinacia ktore vsetci poznaju. bud sa nauc po slovensky alebo ak mas naozaj 10 rokov tak sa spytaj rodicov ci by ti mohli opravit chyby skor nez nico niekde napises
nohavičky a dlhšie tričko na intri a u tatka
U mamky dlhé dakedy krátke tričko a k tomu tie pyžamové nohavice
spím v slipoch a tričku, ktoré mám práve na sebe.