Také dobre vyvážené leto s teplotami okolo tridsiatky s dostatkom vlahy a teplou vodou. Bez teplotných výkyvov. Spomínam si na 90-te roky to boli létá ale už sú preč
žiadne trávy nerastú. netreba po poliach behať. všetok bordel je prikrytý snehom(čierny sneh okolo ciest a v mestách nerátam). a proste zima má v sebe čaro ako žiadne iné obdobie.
mám rada jar, pretože sa všetko prebúdza, všetko je farebné a všade to pekne voní
leto mám rada kvôli festivalom
zbožňujem jeseň, farebné lístie, studený vietor a búrky
a zima je super, lebo sa vydržím hodiny pozerať ako sneží, všetko na mňa pôsobí tak pokojne, vonku je brutálne dobrý vzduch a sem-tam sa mi niekoho podarí prehovoriť (rozumej podplatiť medovinou alebo čajom s rumom, čo je tiež obrovské pozitívum na zime aby sa so mnou išiel sánkovať
tazko povedat ale asi jar.. neviem vsetko je zelene a rozkvitnute.. kazde rocne obodbie ma daco do seba, aj taka slnecna jesen je nadherna ale zimu neznasam.. ta ma len velmi malo svetlych stranok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a tak sme sa hrali vsade..leto bolo super
a terajsie leto,,fuj..ale mam rad teplo takze aj keby bolo v zime 25 by som sa nepohneval..
Milujem zimu,snowboard,sneh,Vianoce ale neznáááášam tie haldy snehu u nás ..
Asi najlepšia je teda tá jar Alebo skôr jeseň. Vlastne,je mi to úplne jedno.všetko je fajn.
Ano, zimny trolling v lese nesmie chýbať
i keď kúrenie neznášam =D
a letó !
zima-ZIMA...obliekať si na seba každé ráno 10 minút 10 vrstiev oblečenia,blačkanica všade,cestou do školy sa vždy pár krát vytrtnem keď mrzne
leto-nemám rád ale neviem zdôvodniť prečo..takže mi z toho vychádza jar
leto mám rada kvôli festivalom
zbožňujem jeseň, farebné lístie, studený vietor a búrky
a zima je super, lebo sa vydržím hodiny pozerať ako sneží, všetko na mňa pôsobí tak pokojne, vonku je brutálne dobrý vzduch a sem-tam sa mi niekoho podarí prehovoriť (rozumej podplatiť medovinou alebo čajom s rumom, čo je tiež obrovské pozitívum na zime aby sa so mnou išiel sánkovať