Mám kučeravé čiže mne mna su geniálne vlasy rovné. No ten kto ma rovné by chcel mať väčšinou brčkavé. Nie každému sa hodia rovné ani brčkavé, záleží od tváre.
Pre mňa sú kučeravú úplne ideálne, vôbec s nimi nie je veľa starosti. Keby som mala rovné, vyrovnávala by som, aby boli úplne rovné ako sa poznám a dávala by som si tam všelijaké krémiky, len aby boli fakt rovné a tak ďalej. Takže podľa mňa sú lepšie kučeravé
z estetického hľadiska brčaté (za predpokladu, že majú dostatočnú dĺžku na to, aby nevyzzerali ako mikrofón), z hľadiska starostlivosti rovné. Preto by som brala vlnité, kt. ale nemám :/
Mám kučeravé ale rovné by som moc nechcela, nevýhodou kučier je len to že keď chcete dlhé trvá to dlhšie lebo je to kučeravé a kým to narastie a je to dlhé aj keď je to kučeravé, ale zase nepáčia sa mi tie africké kučery to je otrasné :/
Rovné a budem sa o ne snažiť do vtedy, do kým nepopriem zákon chémie. (a ak mi niekto povie, že na to, aby boli rovné, sa treba naučiť salto vzad, verte, že ja som schopná sa ho naučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ako kedy , niekedy vyžehlím niekedy nechám tak
ale na babách ma vždy zaujmú brčkavé, rovnako ako na chalanoch
mierne vlnky su pekne ..