@tomco721 to je jedno.. hocakého chlapa, s ktorým by som niečo mala...a nemyslím tým len sex.. raz-dva by to zistil...a možno aj ty.. ale to je len v rovine teórie..
ale aj tak som si istá, že by si na to neprišiel no mžno sa mýlim
@tomco721 ok ok...vzdávam sa..už je po 23hodine, takže mi oficiálne prestáva myslieť.. no a keď sme pri EZ pochváľ sa so svojimi, nech máme my nezaspatí čo rozoberať po 23
@tomco721 ja som baba, takže mám právo robiť drahoty..
hej, vážne to je kamoška..:-! nepochybuj o mojich slovách, lebo ťa prídem v noci strašiť!!! ideme ku kamoške, lebo dostala žiarlivostný záchvat... neviem z čoho, no nevadí...a jej frajer bol taký vyjašený, že mi zavolal.. a azda sa tam nebudem terigať pešo.. zavolám si na odvoz kamošku.. ???a prečo ti to vysvetľujem??? asi som prepracovaná.. no ok...
Aha, tak okrem teba.. xD to ti teda gratulujem...a váž si ju!!! lebo nie je nič horšie, ako keď si chlap necení ženu...!!!
@hajzelbaba prečo by som ho ja mal potešiť, za to, že vďaka nemu mi hocikedy neodošle napísanú správu a celú mi ju vymaže??? (ach), nech sa poteší tam so susedovým mieškom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale aj tak som si istá, že by si na to neprišiel no mžno sa mýlim
ceckýýýýýýýý tvoje
@3
hmm nepochválim top *secret* vie len jedna osoba
že len jedna osoba...tak potom to vieš len ty, nie?
vonku? o polnoci? ahá kamoška dobre no
samozrejme že OKREM mňa
hej, vážne to je kamoška..:-! nepochybuj o mojich slovách, lebo ťa prídem v noci strašiť!!! ideme ku kamoške, lebo dostala žiarlivostný záchvat... neviem z čoho, no nevadí...a jej frajer bol taký vyjašený, že mi zavolal.. a azda sa tam nebudem terigať pešo.. zavolám si na odvoz kamošku.. ???a prečo ti to vysvetľujem??? asi som prepracovaná.. no ok...
Aha, tak okrem teba.. xD to ti teda gratulujem...a váž si ju!!! lebo nie je nič horšie, ako keď si chlap necení ženu...!!!
..chces fotku?