ja by som chcela byť psychologička, keby to aspon trochu šlo,ale študovať sa to totalne neoplati
resp. by somchcela byť taka psychologička, ktora ma normalny plat, stalost prace a pravidelne čo robiť
Začať žiť odznova a úplne inak, no to sa nikdy už nestane, čas sa nedá vrátiť späť a ani zmeniť minulosť... Strašne mám z toho v poslednej dobe depresie a stále na to myslím, že už ani neviem, či chcem vôbec žiť ešte.
@quattroformaggi 157, tak to by si bola riadne maličká, veď 177 nie je nejaká prehnaná výška na ženu. Ja mám 168, a to je zasa na chlapa žalostne málo.
@ladydoga V tomto som na tom podobne. Stále musím rozmýšľať nad tým, čo som urobil v minulosti a ako by som to zmenil. Stále si predstavujem aký by bol môj život ak by som bol normálnejší. Určité moje zlé vlastnosti ma dostali do situácie v akej som teraz a pravdepodobne budú negatívne ovplyvňovať aj zvyšok môjho života.
Byť vyšší ako som, to viem že už je nesplniteľné ...no a chcel by som čoraz viac podnikať po tých pracovných neúspechoch a byť sám sebe pánom, ale sám som ako kvapka v mori, neviem čo a ako, a potreboval by som skúsenosti a poradiť ...no a zatiaľ si ani nemôžem nájsť babu, od 23 som nestretol takú mne blízku babu, kde by bola "chémia" a by to bolo ono ...ale tieto 2 veci sú stále viac ovplyvneteľné narozdiel od tej výšky, tam sa to už nedá a už nevyrastiem aj keď nemám mizerne málo
Ja som vždy chcela hrať v nejakom akčnom filme hlavnú rolu. A chcela som byť speváčka ale neviem spievať A ešte som chcela byť modelka, ale som moc krpatá. Môžem byť rada, že mi moja výška ako tak dovoľuje šoférovať auto.
buď rád že máš (ak máš) nejaké nesplnené sny. čistá filozofia zase po mojich skúsenostiach ti vravím, že všetko ťa raz prejde. ak som niečo chcel a nedostal som, teda tým pádom je to môj nesplnený sen... dobre že sa stalo. myslím si, že šťastný by som nebol viac, ako som teraz, podobne možno smutnejší, alebo nostalgickejší by som nebol viac ako teraz. realita. ale dobrý námet na článok. Aký význam majú naše nesplnené sny? vieš. nezaoberajme sa, čo sme nedosiahli, ale tešme sa čo sme dosiahli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
resp. by somchcela byť taka psychologička, ktora ma normalny plat, stalost prace a pravidelne čo robiť