tie moje samozrejme neortopedické, nezdravé, ale mám ich rada
vyzerajú ako @2 , akurát, sú pofŕkané žltou, zelenou a fialovou interiérovou farbou. chcela som to čistiť, ale potom som si povedala, že však to vyzerá v pohode
mne sa páčia také, kde hlavneže šnúrky nie sú pri členku príliš stiahnuté (chápete - páči sa mi keď v smere od prstov ku členku su stále širšie a širšie - no proste že tie dve strany sú pri členku ´dalej od seba
príde mi nechutné také tenisky ktorú úplne obťahujú tvar nohy a ešte pri členku úplne zviazané a ešte také dlhé šnúrky vonku zaviazané
@10 asi tak, prave chodim v dotrhanych teniskach z gateu a obcas prestriedam stare nikei.. nikde si neviem kupit dobre tenisky vyhovujuce mojim poziadavkam :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tie moje predsa !!!
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
pretože ich nosí Doktor a to hovorí samo za seba .
nedalo mi
vyzerajú ako @2 , akurát, sú pofŕkané žltou, zelenou a fialovou interiérovou farbou. chcela som to čistiť, ale potom som si povedala, že však to vyzerá v pohode
príde mi nechutné také tenisky ktorú úplne obťahujú tvar nohy a ešte pri členku úplne zviazané a ešte také dlhé šnúrky vonku zaviazané
ja ich chceeem
ale inak moje súčasné milované fily!
tieto nosim teraz, inak vacsina skate bot sa mi paci, a nosim len skate boty
^,^
alebo mozu byt aj nejake DC-ska