@anzu tí sú teda buď prudko jebnutí, alebo prudko rozumní a dajú sa s babou dokopy až keď zistia že má dačo v hlave, alebo sa stala proste chyba v matrixe
uf neviem musia mať niečo, čo ma proste zaujme na prvý pohľad ...niečo výnimočné ale kedže ja si výzor po čase spájam s charakterom tak sa mi aj tie najkrajšie baby zhnusia
akoze nezalezi mi na vyzore ale take tie krasne sa mi nepacia mne skor take rysave alebo trochu take neforemne alebo ako to nazvat take sa mi pacia proste take modelkovske typy sa mi nepacia az tak
skoro v kazdej tvari dokazem najst nieco co ma dostane a poviem si, ze to je aka krasna zena! kazdu druhu bych pomilovala byt chlapom, ja raz nechapem ako to ti chlapi mozu vydrzat ked tolko kransych zien je okolo nich
mne sa paci teraz...mozno na prvy pohlad lacna běhna ale s takym dobrym srdcom ze ten kontrast je na tom uplne uzasny a spravim uplne najviac aby som ju ziskal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
jedine že by bol jebnutý
*---------*
jedine, že by sa rátali i kuracie, chutne pripravené
(Poučenie: Ak si dievča a si lata, nezúfaj, ak vieš aspoň trocha variť
mam podobny nazor
No neviem, cervenovlasky su sice (vacsinou) pekne, ale rysave dieta by som mat nechcel...