spravne mierene zaucho moze cloveka kludne aj zabit...ako? podrazenim cez n.auricularis (tusim) a nasledne n. vagus - aktivuje sa parasympatikus- co je taka vec(sucast autonomneho nervoveho systemu) ,ktora navodi o.i. aj spomalenu cinnost srdca a v istych raritnych pripadoch i jeho zastavu. dobre sa mu spalo mozno preto,ze ten parasympatikus je zapnuty aj pocas spanku pripadne oddychu, cize ked sa tou fackou akoby aktivoval ,tak asi kamos lepsie zaspal ...?....ale to je len moja dedukcia...
@sill ty aj vnimas co pises? ved to by bolo po takom udere prakticky do par sekund kym by sa to srdce zastavilo....a co sa tyka tej sily, to je u kazdeho individualne...samovrahovia si najdu aj istejsi sposob ako sa zabit....ja som toto citala v jednej odbornejsej knihe, ze z dovodu aktivacie toho parasympatika by fackovanie nemal byt vychovny prostriedok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
neviem o ničom takom som nepočula, ani nechcem skúsiť nič také..
Ty koxo, to vážne?
Neviem, či by som to mal nazvať úchylkou.
hľadám babu, z ktorej niečo budem mať, z ktorou sa pobavím.
Nechceš sa pridať do môjho zoznamu ako prvá?
Zisti mi, kde to dávali, resp. ako sa tá relácia volá.
Ináč 360 dolárov je na slovenské pomery moc, tu to preveďme na Eurá v hrubom.
Keď si pozháňam normálnu odvážnu babu, tak tá to spraví za darmo alebo za nejakú pozornosť.
Ale zrejme na Slovensku niet normálnych báb.
Ak spravne mierené za ucho môže človeka aj zabiť, tak samovrahovia môžu mať úspešnosť.
Ibaže dokázal by sám človek vyprodukovať takú intenzitu?
Koľko by mu po správnom zauchu ostalo života?
» revue.idnes.cz/v-thajsku-zkras...
Takže ty hypoteticky nemôžeš nikoho vyfackať, lebo budeš mať obavy, či to prežije?
Toho sa neboj.
Mŕtvy nevypovedajú a tak by sa to ani nevyšetrilo.
Ale vyzeraš byť úprimná a to ma teší.
Ak máš chvíľu čas, tak si prečítaj môj blog, ktorý som pridal v piatok.
Názov: poraďte
V blogu sú podrobnosti.
To znamená, že niesi proti?
Ahoj,môžeš mi poradiť?
link na blog:
» www.birdz.sk/webka/sill/blog...
ďiki