hmm... hlasná hudba, cim hlasnejsie, tym lepsie... a som strasne kriticky a nadavam na vodicov. Najviac som alergicky, ked niekto ide 40, alebo dokonca bavoraky a mercedesy co idu 30 (uz som na nich raz aj trubil)... som alergicky, ked na kruhaku nedavaju smerovky, ked niekto brzdi 100 kilometrov pred zakrutou (navyse ked sam ide 30kou), ked niekto brzdi bezdovodne, ked sa na mna niekto lepi... a tiez mi nie vzdy vyhovuje ta 50tka a 90tka mimo mesta 60 a 100 (ale skutocna rychlost je aj tak 90, takze neprekracujem povolenu) su fajn
samozrejme, pokial je to autoskola, alebo ked ma vodic nalepku Zaciatocnik, tak to respektujem... ale ludia su stale debili na cestach
@seagull suhlasim, ze niektori vodici su fakt debili na cestach, 60 bola fajn, ta 50 ma irituje niekedy vazne, to nejdes ani rychlo ani pomaly, a to so smerovkami...neznasam, ked niekto robi mysicky (on vie co robi, no niekedy moze zlyhat a preto sa stavaju nehody)
@seagull1 suhlasim, ze niektori vodici su fakt debili na cestach, 60 bola fajn, ta 50 ma irituje niekedy vazne, to nejdes ani rychlo ani pomaly, a to so smerovkami...neznasam, ked niekto robi mysicky (on vie co robi, no niekedy moze zlyhat a preto sa stavaju nehody)
@jeko kto? okradnem ho. dufam, ze nemyslis mna. nie, nemam, mne len o takomto case zacina kvapkat na mozog. ci to mi kvapka cele dni? ja ti uz ani neviem.
Keď idem už príliš dlho tak dávam plyn ľavou nohou...vlastne je mám plno debilných zvykov...od toho,že som lenivá podradiť až po ladenie rádia za jazdy...ale osud ma už potrestal za tieto hriechy takou poskromnou havárkou
obcas radim lavou rukou (pri rozbehu, alebo ked uz stojim a len dam neutral) ak mam tu pravu zaneprazdnenu ked idem sam tak si spievam (lebo auto je jedine miesto kde ma nikto nepocuje) a pod vplyvom hlasnejsie hudby trosku zvyknem presvihnut rychlosti
ja osobne?...lepim sa na auta predomnou..ale neznasam ked sa na mna lepsia
niekedy mozno az moc agresivna jazda,picovanie na ostatnych co sa mi nelubi ich styl jazdy tazia noha na plyn a vysoka spotreba
ale tak kamos co dal raz ze on ked ide sam si da notas na sedadlo spolujazdca a hra sa NFS underground a este sa smial ze telefonovanie je vo vyhlaske aj mnoho ineho ale hranie hier na nb nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
samozrejme, pokial je to autoskola, alebo ked ma vodic nalepku Zaciatocnik, tak to respektujem... ale ludia su stale debili na cestach
sorry, tvoj nick som zle napisala
hlasná hudba a ked som sama tak si aj spievam haha
nedávam smerovky keĎ obieham cyklistov, autá, keĎ si spievam tak to občas moc vypeckujem...no moj oco by vedel iné hovoriť
niekedy mozno az moc agresivna jazda,picovanie na ostatnych co sa mi nelubi ich styl jazdy tazia noha na plyn a vysoka spotreba
ale tak kamos co dal raz ze on ked ide sam si da notas na sedadlo spolujazdca a hra sa NFS underground a este sa smial ze telefonovanie je vo vyhlaske aj mnoho ineho ale hranie hier na nb nie