Ake zvieratko si vybrat? som kus zatazeny na hlodavce:-P
Ludia dobri ake zvieratko samozrejme hlodavca si mam zaobstarat? Biela myš? Potkan? Zajac o velkosti mensieho potkana? Morske prasa? Škrečok? Čo mate skusenosti s viacerymi druhmi ktore je najpriatelnejsie pre zivot v bytofke?
Skúsenosti mám žiaľ len so škrečkami a pieskomilmi (s myšami a potkanmi by som letela z domu a na morčatá je mamina tiež alergická - vraj nejaká trauma z detstva ) ale pokiaľ chceš niečo nenáročné, tak odporúčam skôr toho pieskomila, ten prežil asi naozaj všetko (narozdiel od škrečkov, ktorí u nás dochnú z neznámych príčin)
Ja som mala kraliky, kralicky su strasne zlate, inteligentne, pritulne, hrave Naucia sa lahko na zachod, jedneho som dokonca vonku v parku pustala na volno, on sa vybehal a potom sa mi vzdy vratil, vedia byt hrozne vdacne a preukazovat naklonnost
mam som skrecky,boli fajn,mam teraz morca,ale lepsie su ak su dva,inak je kusocek otravne a mam aj pieskomyli,su zlate,musia byt viacere,ale inak v pohode
Ja som mala zatial vsetko okrem potkana...takze zajac je podla mna ovela narocnejsi ako napr. taky skrecok ale ak mas cas sa mu venovat tak preco nie....mysi som mala tiez a dost smrdia takze to nie dalej skreckovia su strasne zlati u mna sa ich vystriedalo uz asi 15 a su aj nenarocni, takze skreckov odporucam (a vonaju ....a potkana som este nemala ale chcela by som niekedy v buducnosti...
a este som zabudla na morca....to ma moc nenadchlo...to uz ovela radsej zajaca, ten je asi tak isto velky a vyzaduje asi rovnaku starostlivost...A morcata este k tomu neznesitelne skriekaju (ci co to vlastne robia :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale inak nevidim dôvod preco by som nedavala potkana hadovi
11: s anakondou si asi clovek dlho neuzije
je to male nesmrdi to ako zajac a lahko sa o to stara...kup si radsej dwe lebo ked budes mat jedno bude stale piskat ze je samo...
ja som mala stastie ze morca co som si kupila bolo tehotne
Ale potkany sú vraj perfektné..
aj men by to bolo luto mam rada potkany a hlodavce, ale tak to ma byt...hadovi nemozes dat "neživú" stravu, pretože skonzumuje iba to co uloví....
no oni ale fakt voňajú..smrdia vtedy, keď ich necháte žiť vo vlastných kakačkách a močkách...a čo by sa s nima nedalo vyprávať...aj to sa dá
Aj ja by som chcela, ale nemôžem, lebo moja fenka by sa isto chcel hrať s jeho ušami, lebo ona sa rada hrá s dlhými ušami psíkov