@strangelady lesbu? lesba je len dočasné riešenie: Nebudem menovať kto z Martina chcel zbaliť ako sa vraví babu na jednu noc... Ona mu povedala, že smola ja som na ženy, a on jej povedal, že on tiež... Znie to ako vtip, ale je to pravda ona zmenila orientáciu, a teraz žijú spolu a majú pekného malého asi jeden a pol ročného chlapčeka...
Určite ani jedného...resp. nezáleží mi na to, nevyberám si podľa podobných vecí Je to dosť kravina podľa mňa Ale tak si vo veku mojej sestry, takže podobné priority asi majú všetky baby vo vašom veku no...Ja osobne mám najradšej normálne typy, obyčajných chalanov, ktorý si nemusia nič dokazovať ofinkou cez pol ksichtu a podobne
@mielikki najprv to ma napadlo a to ma previedlo k ásom neviem či je od vánov alebo ako to tam už je, to si rpesne nepamatám, ale až tak vymletá nie som
@lawey ono to ako mytologická postava (schválne používam stredný rod, lebo je to aj matka) je nikam nezaraditeľný hybrid, ale nemohla som si odpustiť rýpnuť
normalne obycajny chlap, len nech nikam nepatri lebo je to trapne.. nech bude sam sebou hlavne bo to mozem ojebat vsetko a ostanem sama do konca zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Inak mohla si to urobiť ako anketu.
A po tomto poučení ... čo sa mi stalo budem voliť už len metalistu dobre,nebudem,ale hip hopera ktorý zostane hip hoperom by som brala určite ...
ale ani jedného ,zdôraznujem,že normálneho,ktorý nepatrí do žiadneho štýlu
2. hm
3. ochranca 0 bodov
ale nech zachovám hodnoty tohto fóra tak sa z toho diplomaticky vyvlečiem
toho "típka" z rodu Ásov
(to, čo predpokladám, že si myslela, v tom zozname nie je )
Alebo:
ale tak keď sa bavíme o mytológií tak zbožňujem Thora a ešte pár tých takých vedlajších čo tam len tak poletovali v medzi priestore
A myslím si, že ten típek by mal byť sám sebou a nehrať sa na nejakého emáka hnusného.
A keď sme už pritom, toto nemala byť skôr anketa ?
inak mne je to jedno ked niekoho miluješ neriešiš velmi či je emo abo nie
btw emo chalani napiste mi DD dik za vopred ignorovanie D pekný deň D
ale kebyže si mám vybrať z týchto možností tak si vyberem ROCKERA
Tvoje priority pri výbere partnera majú teda ozajstnú hodnotu -.-