hmmm ja by som to nevedela si povedat presne super by bolo keby bolo na vyber viac pozadi pre chalanov aj baby ale taka moznost ze si vlastne tam vlozime daku fotku aku budeme cet a ta bude pozadie ale take akoby slabucke
a myslim ze ta volitelna by bola dobra kazdy by si mohol vybrat co sa paci jemu a daktore farby nejakym ludom tahaju oci
15. Iste, ako keď dáš do Windowsoch tile, tak to bude jednoducho tile abaffyho, a môžeš to dať aj stretch keď máš v lepšej kvalite.. niečo ako kult osobnosti
obrazky na tapety by som nedavala...moc komplikovane pre podaktorych ale tak nejakych par farebnych kombinacii by nebolo zlych. Ale aj takto je to dobre, take neutralne.
Tak ako to je to je dobré, ale kedže nový Birdz bude modrý, ak sa nemýlim tak bledo modré, nech ladíme.. ale najlepšie voliteľné, lebo tu sa nedohodnete
Najlepšie bude hodiť tam farbu taká aká tam ma byť povodne, čize modra zo zelenou, veselé a prijemné farby červené logo birdzu to este pekne spestri
najhlavnejšie čo by som privital sú, vlastné CSS styli aby som si to mohol spraviť podla seba, a dať si tam samozrejme aj nejaké tie pokročilejšie veci
a teraz uplne vazne: Necham to na tebe, ale ked uz budem mat konkretne na vyber, tak si cosi vyberiem (rozumej-chcem mat na vyber, myslim, ze to tu uz riesene bolo... )
Fialovu alebo bezovu, cervenu, oranzovu, ja ani neviem Ale ako vidim, kazdemu sa paci nieco ine keby to slo, tak mozno naozaj by bolo najlepsie take individualne nastavenie farby...bolo by to tak aj dost zaujimave podla mna a webky by sa stali takymi originalnejsimi, osobnejsimi...
63. ty zakerák no pockaj dobre ja tu kefu zozerem alebo ne zozerem 2ale ty si pichnes kefku do zadku ( ale ne robim haluz ale moj spoluziak to urobil lebo mali stavku s chalanmi )
Takze prve stadium skinovania Webiek sme spustili, zatial si mozete vybrat z predvolenych skinov, ktore som nadizajnoval (a verim ze dalsie nadizajnuje aj Mayo, a dalsi ludia...) ... Hm sutaz o nove skiny.... hmmm...
paci sa mi ten skin s tym varovanim o navykovosti len keby bol dotiahnuty este do detailov...mozno...a farbu jaku by sm chcel???hmmm cierna s kombinaciou zltej abo kralovskej cervenej...
ORANZOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...LEN A LEN ORANZOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...WAAAAAAAAAAAAA..TO BY BOLO NADHERNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......ALE TAKA NENI...BEEEEEEEEEEE... ...BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......FNUK...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
ale keby mam uz vybrat tak take nieco ako napisal Insomnya
ale aj volitelna
ja mam rada vsetky farby pokial to nie su kriklave ruzove, a pod
a ozaj..ked dávam farebné písmo..
aké vselijaké farby tam mozem napísat???
je viem len yellow,orange,red,blue,green,black,brown,white,violet,purple,gold,sylver,pink a dalsie neviem
Dungeo (14.) Kedy TU bol niekto s niečím spokojný? Tu keby sa niečo urobilo úplne dokonale, tak sa vždy nájde niekto kto to ofrfle
a myslim ze ta volitelna by bola dobra kazdy by si mohol vybrat co sa paci jemu a daktore farby nejakym ludom tahaju oci
najhlavnejšie čo by som privital sú, vlastné CSS styli aby som si to mohol spraviť podla seba, a dať si tam samozrejme aj nejaké tie pokročilejšie veci
a teraz uplne vazne: Necham to na tebe, ale ked uz budem mat konkretne na vyber, tak si cosi vyberiem (rozumej-chcem mat na vyber, myslim, ze to tu uz riesene bolo... )
oker
fialová
čierna
modro sivá
alebo TYRKYSOVÁ, ale pekná tyrkysová
a máš povedať akú chceš, nie akú nie
ale najlepsie asi volitelna, lebo po case ma zacne nudit, tak ju zmenim
65: zátvorka: To sa dá?
Ale aj ta moznost volit si neni zla.
Dalo by sa to nejak sklbit dokopy?
ja som za cierno cervenu ale