Mýliš sa. Ja som nechcel založiť anketu, ale nechce sa mi čakať 6 hodín, tak som založil anketu. Pred chvíľou mi niečo napadlo a začal som mať aj menšie pochybnosti o tom že som bi ale že som hetero ale stale neviem
Emáci používajú čiernu vybíjanú frcgumu, robia to na čiernom a pochmúrnom mieste, najlepšie v niakom kútiku, kde sa dá vyplakať. Povinnosťou Emo-sexu je báť sa, že si tehotná a nechať sprasknúť gumu, aby sme mali prečo plakať a báť sa, že sme v tom. Chlapci budú písať dojemné veršíky o láske a detských dupačkách a ženy si dajú čierny kúpeľ aby sa očistili od votrelca...
Sorry. Neodpustila som si. Emo Sex nie je...ale toto je aspoň bežná predstava
ja neviem prečo sa mi viacej páčia chlapi ako dievčatá. asi preto, že s chlapmi to nie je až také zložité ako s babami a nerozoberajú každú kravinu hold.. asi som mala byť chlap a k tomu aj gay niekto sa vie narodiť
zevraj kazdy clovek je bisexual vidim ked znasilnujem kamaratky ? obychtkavam a poodbne ze hetero no jasne chalani no pre*ebat ich hned neiktorych ze narcisy no na narcisy som zatazena a aj na emakov to su hadam najsexichalani este co tam nebolo pedofilia male narcisy aj ke do dva tri roky mladsie sak a co ved su sexi to povacsine futbalitsti a potom dojde clovek nato ze aha chlacok ma iba 14 a teraz no ehhe som aj asexual iba ked mam nadrzanu naôladu tak cca dva razy do mesiaca tak ne som narcis ked mam dobru naladu :d a emo ked chcem vytacat mojich emakov tak co vlastne som??
Neviem, či Narcizmus je vhodná možnosť medzi sexuálnymi orientáciami. Narcis nemusí priamo brať seba samého ako svoj sexuálny objekt, iba vyniká prílišným záujmom o seba a svoju osobu a má sa "moc rád"
Na mieste by teda bola možnosť "autoerotizmus" kedy človek má sám seba ako sexuálny objekt.
1. neprejavovanie sexuálnej náklonnosti k akémukoľvek pohlaviu. V súčasnosti v odborných kruhoch prebieha diskusia o tom, či ide o sexuálnu disfunkciu alebo o ďalší druh sexuálnej orientácie. Niektorí sexuológovia tvrdia, že ide skôr o druh hypoaktívnej sexuálnej poruchy (frigidita, sexuálna averzia, sexuálna apatia) a nedá sa zaradiť k sexuálnym orientáciám. Členovia komunity asexuálov však jednohlasne tvrdia opak.
2. taký živočísny alebo rastlinný druh (význam používaný najmä v biológii), ktorý na svoju reprodukciu nepotrebuje partnera. Vhodnejším termínom by preto mohla byť antisexualita.
Viem si veľmi živo predstaviť krásny sex s mojou babou, ale viem si predstaviť sex aj s nejakým chalanom... ťiež živo, no nieje to tak krásna predstava a asi sa zbľujem...
Takže, takto : Tá kravina, že som neni skutočný tom1597530, to je kravina . Až na to, že som to napisal len pre to, lebo som sa hanbil za svoju orientáciu. Táto téma bola kravina . Samozrejme, už som starší a múdrejší takže. Som späť
A takze takto: Uz si nepamatam preco som zakladal tuto anketu, ale viem ze nie pre to, aby som povedal, ze som bi. Tak to by som si potom nepisal hento do profilu Som späť, takže čawte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Mrzí ma to preto, lebo mi pred chvílou zavolal a ospravedlnil sa mi a prislo mi ho luto. Este raz prepac.
neviem prečo som heterosexuál, možno to chcel boh
a preto lebo som sa tak narodil :d
Emáci používajú čiernu vybíjanú frcgumu, robia to na čiernom a pochmúrnom mieste, najlepšie v niakom kútiku, kde sa dá vyplakať. Povinnosťou Emo-sexu je báť sa, že si tehotná a nechať sprasknúť gumu, aby sme mali prečo plakať a báť sa, že sme v tom. Chlapci budú písať dojemné veršíky o láske a detských dupačkách a ženy si dajú čierny kúpeľ aby sa očistili od votrelca...
Sorry. Neodpustila som si. Emo Sex nie je...ale toto je aspoň bežná predstava
O takom som ešte nepočul
@jerry483 hlasuj!!
kukni si moj koment hore že mi to nejde
mne tam je smutno samemu
si obyčajný chujác, ktorému by mali trhať ruky nohy!
to preco jeden clovek je v dvoch moznostiach?
Nesom Metroš ..to len tak som dal..inak normal heterák _..i ked sa to par osobam nezda lol
@dejf bi kvajet kid pošahany
Na mieste by teda bola možnosť "autoerotizmus" kedy človek má sám seba ako sexuálny objekt.
Vysvetlite prosím!
ho vzrušuju žiletky či čo?
Asexualita môže označovať:
1. neprejavovanie sexuálnej náklonnosti k akémukoľvek pohlaviu. V súčasnosti v odborných kruhoch prebieha diskusia o tom, či ide o sexuálnu disfunkciu alebo o ďalší druh sexuálnej orientácie. Niektorí sexuológovia tvrdia, že ide skôr o druh hypoaktívnej sexuálnej poruchy (frigidita, sexuálna averzia, sexuálna apatia) a nedá sa zaradiť k sexuálnym orientáciám. Členovia komunity asexuálov však jednohlasne tvrdia opak.
2. taký živočísny alebo rastlinný druh (význam používaný najmä v biológii), ktorý na svoju reprodukciu nepotrebuje partnera. Vhodnejším termínom by preto mohla byť antisexualita.
Viem si veľmi živo predstaviť krásny sex s mojou babou, ale viem si predstaviť sex aj s nejakým chalanom... ťiež živo, no nieje to tak krásna predstava a asi sa zbľujem...
A takze takto: Uz si nepamatam preco som zakladal tuto anketu, ale viem ze nie pre to, aby som povedal, ze som bi. Tak to by som si potom nepisal hento do profilu Som späť, takže čawte