kazdy vek ma svoje caro, aspon tomu verim, ze ked som bola decko, bolo vela veci super, teraz je mi fajn, a verim ze aj v starobe moze clovek zazit vela pekneho
a na druhej strane v kazdom veku moze byt clovek dokonale nestastny
taaak podľa mňa je najkrajšie to od 15-17 lebo chápete už nie ste malé decká ale ani dospelí, takže nemáte zatiaľ až také skutočné problémy..a riešite lásku a podobné veci..ale aj to detstvo malo čosi do seba...jaaj veď keď si teraz spomeniem..skrátka život je asi najlepší vtedy keď si ho naplno užívate
vela ludi hovori ze 17tka ..cize ja by som dala vek od 15-17 a ptm vyssie...obdobie od strednej az hore...ale casto sa zamyslam aj nad tym ake to bolo super ked sme boli mensi a netrapili nas veci ako chalani,alkohol,party a tak...dokazali sme len tak hrat a zabavat sa aj so starsimi surodencami..teraz je to tak ze ty starsi chodia po podnikoch a mladsi sedia doma a cakaju na vhodny vek,kedy ich rodicia pustia...cize kludne by som zvolila aj ten mensi vek...okolo toho 10teho roku mozno (vlastna skusenost)
dal som 11-14 ale myslim tym 14-15 prote to je vek v ktorom uz nejak tak zacneme rozmyslat a je sloboda zabava ... ked uz dojde Sš a robota tak uz je to v pi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a na druhej strane v kazdom veku moze byt clovek dokonale nestastny
ale ja už nechcem starnúť!
Lebo čím je človek starší, tým ma viac povinností, starostí a problémov :/