Ako bude vyzerať svet a dožije sa ľudstvo roku 2100?
Pýtam sa, pretože údajne za 30 rokov má dôjsť ropa. Vody je tiež menej ako bývalo a zmeny počasia ... premnožená populácia a choroby. Nehovoriac o vojnách a iných konfliktoch.
Bude svet vyzerať lepšie ako teraz alebo omnoho horšie? Aký máte názor?
v kútiku duše dúfam, že sa včas uvedomíme a začneme spomínané problémy reálne riešiť - nie len neustále prilievať olej do ohňa...avšak moc nádejne to nevidím :/
Zem nám všetko raz vráti, všetko svinstvo čo jej spôsobujeme a ja v to dúfam ! Je to sebecké keď už nebudem žiť a voči potomkom, ale dúfam, že ľudstvo sa roku 2100 nedožije, nezaslúži si !
Žijeme v období Kali-Yuga » reinkarnacia.sk/kali-yuga/...
Je to obdobie duchovných temnôt, násilia a pokrytectva. V budúcnosti to tu bude už len horšie.
Premnoženie obyvateľstva je hovadina, neveriť tomu. Každé storočie sa nájde niekto kto vyvoláva že zem neunesie viac ako X obyvateľov a potom keď prekročí to množstvo, nič sa nestane.
Jedla je až až, väčšina potravy sa vyhadzuje preč. Problém je len v tom že nemáme zdroje na prevážanie jedla do území ako je Afrika, avšak to nijak neohrozuje prežitie ľudstva.
Keby sme sa náhodou už nedokázali živiť, vznikne dopyt po dobrých nápadoch a začnú sa stavať poschodové farmy.
Podľa mňa sme na veľmi dobrej ceste. Vieme z morskej vody spraviť pitnú, jedla habadej, priestoru na bývanie až-až. Žiadne veľké epidémie nemáme a zdravotníctvo je na vysokej úrovni. Vojny sú s každým desaťročím menej smrteľné a ničivé pretože zbrane sú stále precíznejšie a umiera oveľa menej ľudí.
Ropa sa nám môže minúť, ale skutočne ju potrebujeme? Vzhľadom na to aký úspech slávi v amerike značka Tesla s elektronickými autami, ropa nám ako civilizácii môže byť ukradnutá.
Ja som optimistický, len škoda že expanzie do iných planét a cestovania po vesmíre sa nedožijem.
Ako pre koho .. Co si myslis ze vsetkym je dnes zle? Ver mi ze su ludia co sa maju ako v nebi .... Neboj sa ropa sa tak skoro neminie- este na min 70 rokov mame ... A potom bude zas nieco ine
@padre557 jednoznačne lepšie, ako pre koho samozrejme. to s tou ropou by som bral s rezervou, ešte ľudia neboli na každom mieste na Zemi, sú to len dohady. Dufam len ze ludia sa trocha viac uvedomia a prestane fungovat komfortny sposob zivota a ludia budu viac pracovat na sebe a menej kradnut a leniviet vdaka svojej debilite
S tymi chorobami to je uz itrochu ine... Farmaceuticky priemysel je kruty a neoblomny. Ich motto je : Chory ludia musia byt aj keby na rozky nebolo . A na tom je postavene cele zdravotnictvo (
Podľa dôkazového matrošu, ktorý som doposiaľ videl:
buď sa ľudia zmenia na druh žijúci udržateľnejším/šetrnejším spôsobom, alebo budú v tom roku už vyhladené všetky takzvane "vyššie"/zložitejšie formy života na tejto planéte.
Najzásadnejším problémom je vykorisťovanie príslušníkov vlastného druhu, vykorisťovanie ostatných druhov (desiatky miliárd zvierat zabitých pre ľudské pôžitky za jediný rok, nepočítajúc morské živočíchy), drancovanie oceánov (rybárčenie veruže nie je také, ako si ho niektorí ešte stále idealizujú, je to doslova pluh morského dna, chcípajú tam celé morské "pralesy" tak isto ako chcípajú kvôli agrovýrobe na povrchu), čo má za následok kolaps ekosystémov.
-Obsadia nás Arabi
-Bude približne o 2-3 stupne teplejšie
-Lesy nebudú tvoriť ani 50% z toho čo dnes
-Bude veľa ďalších chorôb
-Dôjde ropa a zemný plyn
.......tomuto všetkému a mnohým ďalším veciam môžeme zabrániť. Stačí nepolemizovať na birdzi ale začať konať sami od seba
nemyslím že by sa nejak výrazne zmenila spoločenská, či politická situácia. Vojny, choroby, prírodné katastrofy tu vždy boli a budú. Jedine čo sa môže zmeniť je to že sa konečne dostavia diaľnica spájajúca Bratislavu a Košice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je to obdobie duchovných temnôt, násilia a pokrytectva. V budúcnosti to tu bude už len horšie.
Jedla je až až, väčšina potravy sa vyhadzuje preč. Problém je len v tom že nemáme zdroje na prevážanie jedla do území ako je Afrika, avšak to nijak neohrozuje prežitie ľudstva.
Keby sme sa náhodou už nedokázali živiť, vznikne dopyt po dobrých nápadoch a začnú sa stavať poschodové farmy.
Podľa mňa sme na veľmi dobrej ceste. Vieme z morskej vody spraviť pitnú, jedla habadej, priestoru na bývanie až-až. Žiadne veľké epidémie nemáme a zdravotníctvo je na vysokej úrovni. Vojny sú s každým desaťročím menej smrteľné a ničivé pretože zbrane sú stále precíznejšie a umiera oveľa menej ľudí.
Ropa sa nám môže minúť, ale skutočne ju potrebujeme? Vzhľadom na to aký úspech slávi v amerike značka Tesla s elektronickými autami, ropa nám ako civilizácii môže byť ukradnutá.
Ja som optimistický, len škoda že expanzie do iných planét a cestovania po vesmíre sa nedožijem.
buď sa ľudia zmenia na druh žijúci udržateľnejším/šetrnejším spôsobom, alebo budú v tom roku už vyhladené všetky takzvane "vyššie"/zložitejšie formy života na tejto planéte.
Najzásadnejším problémom je vykorisťovanie príslušníkov vlastného druhu, vykorisťovanie ostatných druhov (desiatky miliárd zvierat zabitých pre ľudské pôžitky za jediný rok, nepočítajúc morské živočíchy), drancovanie oceánov (rybárčenie veruže nie je také, ako si ho niektorí ešte stále idealizujú, je to doslova pluh morského dna, chcípajú tam celé morské "pralesy" tak isto ako chcípajú kvôli agrovýrobe na povrchu), čo má za následok kolaps ekosystémov.
-Bude približne o 2-3 stupne teplejšie
-Lesy nebudú tvoriť ani 50% z toho čo dnes
-Bude veľa ďalších chorôb
-Dôjde ropa a zemný plyn
.......tomuto všetkému a mnohým ďalším veciam môžeme zabrániť. Stačí nepolemizovať na birdzi ale začať konať sami od seba