Ako by ľudia zareagovali, keby som na starom moste preliezol zábradlie a stál zvonkajšej strany?
Večer ma tak napadlo, aké by to bolo(nadpis) a skočiť dole, ako by som to asi zvládol, a či by som sa vedel vôbec vynoriť a plávať v tej studenej vode... a kde by som sa teoreticky vedel zachytiť... o mostný pilier? Prístavného mostu?Adoktorejstanyplávať?
Podľa mňa by si ťa začali natáčať, niekto by možno zavolal záchranku/policajtov. Nehovoriac o tom, že pokiaľ by si to spravil tak by si to asi neprežil. Podľa mňa. Jeb na to.
@gummidge Veď tak záleží hlavne od prúdu a hĺbky asi, pokiaľ je voda hlboká a prúd nie je rýchly tak má väčšiu šancu ale možno som to neodhadol no Posudzoval som len podľa fotky a podľa toho čo si pamätám...
Neblázni, padneš, vo vode prechladneš, potom za tebou niekto skočí a ten prechladne tiež, obaja chytíte zápal plúc, skončíte v nemocnici, ty skončíš na psychiatrii zavretý ktovie jak dlho, možno tam ešte chytíš koronu, nikto tam nebude môcť za tebou prísť na návštevu, ani ti doniesť veci, nič, budeš nosiť erárne plesnivé, smradlavé, roztrhané papuče, gate, tričko, dostaneš jeden suchý rožok na raňajky s horkým čajom čo smrdí jak ponožky a po nociach nebudeš spávať, čo ti bude na izbe vedla teba bezdomovec chytať epileptické záchvaty každých desať minút a medzitým spievať slovenskú hymnu na celé oddelenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a, ty si čo!