KEbyže za dnešných podmienok, tak isto by som vybral potrat a C, Beethoven oslepol a ohluchol až keď bol starší, nie pri pôrode, a na Hitlera tlačil vonkajší tlak, ovplivnila ho aj prvá svetová vojna, takže by nemal také myšlienky, lebo svet je už iný
Nikdy by som nepodporovala významného vojenského hrdinu. Len divní ľudia si zakladajú na vojenských úspechoch, mám z nich strach. C nie.
Ten ktorého dvakrát vyhodili z úradu je asi nejaký začiatočník a ešte nič nedokázal a v politike si chce len zvýšiť svoje doráňané ego, takže z toho srší veľa naivity a takmer jasný neúspech. B nie.
Potrat by som neodporúčala, pokiaľ by nebolo jasné z vyšetrení, že sa jedná o geneticky poškodené dieťa a syfilis by sa nedal liečiť a poškodil by matku aj dieťa a rodina by bola finančne nezabezpečená pre ďalšie postihnuté dieťa a oni by si neželali žiadne také ďalšie.
Ačko je asi silný jedinec, lebo zjavne ide cez mŕtvoly a preto by mi bol najsympatickejší, myslela by som si, že toho dokáže najviac, ale nevolila by som asi dnes už nikoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
2. Ačko
ale proste aj tak nie, lebo nie som nejaký zástanca potratov. to je moj nazor.
a som za B
2. ani jedného lebo okrem možnosti a) že je skorumpovaný sú ostatné charakteristiky absolútne zbytočné
a počujem to už minimálne 3tí krát...ale je to dobré
len mal problemy a musel jest zeleninu
napriek tomu mal rad maso, klobasy a vsetko mozne
uz by sa mohli ludia prestat mylit
2. C
Ten ktorého dvakrát vyhodili z úradu je asi nejaký začiatočník a ešte nič nedokázal a v politike si chce len zvýšiť svoje doráňané ego, takže z toho srší veľa naivity a takmer jasný neúspech. B nie.
Potrat by som neodporúčala, pokiaľ by nebolo jasné z vyšetrení, že sa jedná o geneticky poškodené dieťa a syfilis by sa nedal liečiť a poškodil by matku aj dieťa a rodina by bola finančne nezabezpečená pre ďalšie postihnuté dieťa a oni by si neželali žiadne také ďalšie.
zenu by som v prvom rade odporucila k lekarovi a potom k psychologovi.
a o kandidatoch by som si najprv zistila viac, na zaklade tychto informacii by som nevedela zvolit.