Ako by ste sa volali keby, že si môžete úplne zmeniť meno?
Ahojte...No proste si predstavte, že si idete úplne zmeniť meno aj priezvisko. Ja osobne neviem ako by som sa volala, ale viem, že by som si dala aj stredné meno a určite by som chcela mať prvé meno Júlia
Mám generické medzinárodné meno a confusing divné ultra slovenské priezvisko s makcenmi, dĺžňami a dvojhlaskami, proste all inclusive, nemenila by som.
A keď už sa to tu spomínalo, chcela by som s hrdosťou oznámiť, že viem, ako sa bude volať moja dcéra, ktorú nechcem mať.
Ahoj. Nechaj si svoje meno a buď naňho hrdá. Ja sa volám Noemi a už som si zvykla na to, že som také exotické „zvieratko" v triede. A som rada že sa nevolám Natália alebo Simona.
@anonyma no s tým krstným som spokojná Pretože Júla mám ako normál. meno ... Inak meno Noemi sa mi strašne páči, ako mala som sa tak chce a volať len to priezvisko... a stredné meno by som si chcela dať-(to si dám presne také isté ako birmovanecké ♥ )
@anonyma Nz také pekné meno, prečo by ti ho ľudia nechválili? Navyše poznám jednu Noemi u nás v PP a je super taaakže k tomutu menu mám vešmí dobrý "vzťah" (ak sa dá k menu mať vôbec nejaký vzťah )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
V prípade, že chlapček, tak ako by sa volal? A dievčatko, aké meno, by sa ti páčilo?
Kleofas Ignac Fotogenicky by som chcel byt
Asi tak pomenujem svoju dcéru. Ale myslím že by ma zato veľmi neznášala.
No a mna by mohli konecne legitimne ludia bolat fas, podla kleoFAS
To by som zas mozno menila za nejake genericke medzinarodne bezne.
a deti chcem mať Sáru a Timoteja!
(znie to ako názov nejakého likéru, to sa mi páči
- Lil Marco
A keď už sa to tu spomínalo, chcela by som s hrdosťou oznámiť, že viem, ako sa bude volať moja dcéra, ktorú nechcem mať.