pár atomových bômb na tento skurvený svet a už by ho nemal kto znečisťovať...pokiaľ ľudia žijú, potiaľ budú za sebou nechávať bordel , ľudia sa nepoučia nikdy....
@flussica ja by som tomu nechala prirodzený priebeh, proste by som len nechala vyvinúť nejakú hnusnú chorobu, a kto sa z toho dostane, získa za odmenu čistejšie ovzdušie a všetko
(nehovorím, že ja alebo ty by sme museli automaticky prežiť, ale neobetuješ sa pre vyššie a vznešenejšie ciele?
@mielikki Boze nie, biologicke zbrane nie ... Nie je to moc hnusne? A tiez by som chcela vidiet tu cistu planetu, s tolkymi mrtvolami . Potom jedine tak sa mozeme dohodnut, ze Ty sa budes podielat na tej casti s chorobou (ked uz teda inak nedas) a ja, nakolko mam rada zvieratka, si zalozim chovnu stanicu supov, aby sa o "nas" mal kto potom postarat. Ale pozor, nech ta Tvoja choroba nema dopad po zjedeni uhynuleho jedinca - nerada by som, aby moje supy potom uhynuli rovnakym sposobom a uz by ich ani nemal kto "upratat"!
(Ja by som nemala problem sa pre vyssie ciele obetovat bars hned, len aby si to niekto zle nevysvetlil
No hej nadávať na ľudstvo to tomu "ľudstvu" ide najlepšie.... Myslím si, že problém je najskôr v lenivosti. Keď som na deň zeme robila reportáž z Trenčianskeho nábrežia, stretla som sa s jedným chalanom ktorý povedal, že je absolútne nelogické každý rok čistiť prírodu to je proste drina nezmyselná drina ako keď proste dáš debilovy hrnček aby ti naplnil studňu.... Povedal, žeby úplne stačilo dať do prírody proste kôš... úplne primitívny kôš. Nikomu sa proste nechce vláčiť odpad zo sebou tak ho jednoducho hodí na zem. Prečo? Lebo tam NIE JE iné miesto kde by to vyhodil...
@mielikki Ved by som ich naprogramovala tak nejak, aby len, co nas zjedia, zomreli a hranica sa opat vyrovnala, ale skor nie . Ale tak OK, aj hyeny aj cervy mozem skusit . Cervy budu nenarocne, na to by stacilo par petriho misiek a nejake akvarko, ale s hyenami sa obavam, ze budem mat problem s priestorom . Nevies o nejakom prazdnom areali? Pripadne aj pre tie supy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(nehovorím, že ja alebo ty by sme museli automaticky prežiť, ale neobetuješ sa pre vyššie a vznešenejšie ciele?
(Ja by som nemala problem sa pre vyssie ciele obetovat bars hned, len aby si to niekto zle nevysvetlil
nevyrábali by sa nové veci, iba jedlo a ostatné by sa recyklovalo
keď už, tak supy, hyeny, nejaké tie červy a tak, pestro