Mne to preplaca union a mam narok raz za rok, takze preto chodim Iz som bola asi 3x dokopy
Pekne a dokladne mi to vycistilo zuby aj zbavilo zubneho kamena. A ako casto by sa malo?
@milgamman@3 odporúča sa raz za pol roka, ale je to individuálne, ja som chodila raz za polrok a moja hygienička mi povedala, že je to u mňa zbytočné, lebo sa mi tak netvorí zubný kameň a mám to čisté, tak chodím raz za rok. Ale mám kamarátov, ktorým sa urobí kameň hneď a chodia pre istotu raz za tri mesiace
@thunderstorm@4 závidím ti ten pocit, úplne vážne..
Ja mám totiž úplne divný problém a ani lekári nejak nevedeli čo s tým, aj keď mi raz jedna doktorka sľúbila, že to poriešime, vykaslala sa na to, tak si teraz s tým bojujem sama, ale je to čím ďalej tým horšie.. A neviem, nechcem to tu písať verejne, môžem ti do tsky ak fakt chceš..
Chodim cca raz za 3/4 roka. Podla mna (pre mna) nevyhnutnost. Asi ale dost zalezi na tom, kto si ako cisti zuby, aky v tom ma skill, atd. Kazdopadne si myslim, ze sa vacsina ludi (vsetci) tvorbe kamena nevyhne. Preto ma trochu prekvapuje, ze su ludia, ktori neboli ani raz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Pekne a dokladne mi to vycistilo zuby aj zbavilo zubneho kamena. A ako casto by sa malo?
Ja mám totiž úplne divný problém a ani lekári nejak nevedeli čo s tým, aj keď mi raz jedna doktorka sľúbila, že to poriešime, vykaslala sa na to, tak si teraz s tým bojujem sama, ale je to čím ďalej tým horšie.. A neviem, nechcem to tu písať verejne, môžem ti do tsky ak fakt chceš..
A vobec nechapem, ako som tam mohla predtym nechodit. Ved to je tak super vec.