bez nich by som sa nemal na nete na com smiat hlavne na tom ako sa niektori strapnuju ci velmi ukazuju svoju velku "inteligenciu" a teenagerky su aspon pohladne...
pýtaš sa ako sama seba vytáčam? Lebo mladí vytáčajú starých, ale aj starí mladých takže... Momentálne ma všetci a často vytáčajú ( najmä tá mucha pri mne ktorú o chvíľu zabijem )... nech je to kdokoľvek, no skoro všetci
nikdy ma nevytáčajú. beriem ich už vopred s nadhľadom a s odstupom. v podstate ešte o živote nič nevedia, hľadajú i blúdia. pobavia ma hlavne názormi typu, že 30 ročný človek je dedo. Ved za 15 rokov uvidia sami....až potom prídu na to,že to je najlepší vek v živote človeka.
Niekolko rokov som robil tu istu chybu a sice, ze som niektore ( hlavne negativne ) vlastnosti pripisoval vseobecne skupinam ludi, podla urciteho spolocneho znaku - napriklad veku. Dnes uz viem, ze to nie je spravne. Uz ani nekyvem hlavou ked vidim, ze si moj rovesnik ( 25 ) zacne so 16 kou Dnes uz sa snazim s ludmi jednat rovnako a dbam na to, aby som si nazor vytvoril podla toho aky v skutocnosti su ( teda po rozhovore - interakcii ) a nie ich zaskatulkoval 'starmodnou' induktivnou metodou.
Co mna vytaca su hlupi ludia a vytacaju ma prakticky kazdy den ...
jezis maria, ani o tom nejdem pisat.Ja osobne mam najvačšiu alergiu na tie 13stky co uz pretialy pol triedy a proste prijebkane pipky co si pisu medzi kamoskami ako sa strasne lubqkajuu a lubenkaju...a tak daale.Pritom pri prvej hadke je ich kamaratsvo v jednej velkej pi**...neznasam ich....proste nechapem ako som mohla byt aj ja teenagerka
Prečo by ma mali vytláčať nejakí puberťáci?! Múdrejší ustúpi, nie? A ten "-násť" sa tiež niekedy dovtípi, že sa nemá tlačiť tam, kde je niekto iný, lebo sa mu to nemusí vyplatiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
TEENAGE je vek od 13 do 19 rokov.
Prelož si to do angličtiny, a v každom slove nájdeš teen.
Co mna vytaca su hlupi ludia a vytacaju ma prakticky kazdy den ...
v podstate a nehanbim sa za to som este hlupe dieta..ale niekedy sa hanbim resp casto za hanbim za niektorych o nieco mladsich...
ale vytáčajú ma aj niektorí spolužiaci