Dnes sme sa práwe s kamoškami rozpráwali o tom ako to člowek zistí či je bisexuál alebo homosexuál... a ya fakt netuším ako ja som hetero a preto to netuším..proste má chuť sa bozkáwať s rownakým pohlawím abo čo ?
zisti to tak ako ked zisti to, ze je tetor sexual. ak je bi tak ho pritahuju oba pohlavia a ked je homo tak len ja jedno pohlavie. Myslim si, ze na to nie je nic nepochopitelne ....
ru nejde ci ma chut sa s nim bozkavat alebo mat s nim sex alebo nieco ine..to mas v sebe ale bisexualy vacsinou experimentuju..ale najdu sa aj taky ze mali aj muzov aj zeny a zistlili ze sa im to paci s oboma a mozu s nimi mat aj vztach
No ja som bi a prišiel som na to tak že : do 13 rokov života sa my páčili len dievčatá, som bol aj zamylovaný ak sa tak dá povedať už v tom veku ale potom to prišlo. Som si začal uvedomovať že ma pritahuje najorv jeden spolužiak . Potom som to v sebe prijal , a prišiel som na to že sa my páčia aj viacerý chlapci a medzi tým aj dievčatá.Takže tak.
Podľa mňa je to velice jednoduche:chalan na to príde tak,že keď uvidí nahého chlapa,tak sa mu postavi a baba zase tak,že keď uvidi nahu babu bude citit napriklad take jemne šteklenie v podbrušku.
podla mna to bude tak.. ze ked vezmes 100ml destilovanej vody... kvapnes do nej 3 kvapky svojej krvi a pridas 1kvapku cesnaku a ked to bude zelene tak si Bisexual a ked modre tak Homosexual
mať chuť sa bozkávať s rovnakým pohlavým je predsa v pohode=D je to rovnaké ako s chalanom... teda dvaja chalani to je niečo iné... ale baby? prečo nie?
nad tym sa neda rozmyslat proste to vies....a myslim ze potlacat svoje pocity je hlupe a nik sa nema za co hanbit ak nie je hetero...proste taq ako ten ktory je hetero vie ze nie je na opacne pohlavie taq aj bisexual vie ze ho pritahuju obe pohlavia a homosexual vie ze je len na jedno pohlavie a to je rovnake ako on....nie je na tom nic tazke....
som bisexuál ked sa mi páčia baby ale ked uvidím nejakého chalana ktorý je vyšportovaný tak si poviem že by som aj ja chcel mať svali ako má on??
A niekedy mám také prejavy skoro ako baba a preto si vela ludí v mojom okolí myslí že som gay....no ja sa tak necítim. Tak ja neviem či to je spôsobené nejakou vsugeráciou pretože ani nechcem byť gayom a nedokážem si priznať že ním naozaj som...či?
hmm to je komplikované ,musíš sa sám vedieť čo ťa viac priťahuje -ja ti to poviem takto v tvojej genetike bud prevláda rovina (matka al otec) ak su v rovnováhe si BI . ešte sa može meniť tvoja rovina tým ako si ovplyvnený výchova,prostredie.Proste sa ti páči pekný chalan -tak to sa páči tej časti tvojho ja po matke.atd kombináci je xyz. Dalej takého chalana uvidíš čo ťa zaujme raz velmi dlý čas ináč ťa vobec nezaujímaju si BI ale % tualne to može byť 10% na chalpcov a 90% dievčatá .Ak sa zmení pomer si gay.napr.40% dievčata 60% chlapci.
Dalej to môžu ovplyvnovať aj iné faktori nevišla ti láska u dievčata začneš sa pozerať po chlapcoch ktorý ťa priťahuju,Avšak to zase može byť len dočasné .Takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak ako ty vies,ze si hetero.
nevymyslis si to ani nato neprides...
len jednoducho to citis
A niekedy mám také prejavy skoro ako baba a preto si vela ludí v mojom okolí myslí že som gay....no ja sa tak necítim. Tak ja neviem či to je spôsobené nejakou vsugeráciou pretože ani nechcem byť gayom a nedokážem si priznať že ním naozaj som...či?
Dalej to môžu ovplyvnovať aj iné faktori nevišla ti láska u dievčata začneš sa pozerať po chlapcoch ktorý ťa priťahuju,Avšak to zase može byť len dočasné .Takže tak