no áno,bud sa vrhnem do toho.ale to je extremne málo prípadov,fakt mizivá šanca,že to urobim..
alebo nerobím nič...ono pri nejakých situáciách sa to dá aj vidieť.. že prejavujem náklonnosť,ale chlapi su slepí,kym im niečo nevychrstneš do tváre rovno alebo naopak-velmi domýšlaví...takže v podstate je to totálne na riť,ja už nebudem robiť nič a hotovo
ja: veľa sa smejem, udržiavam taký intenzívny očný kontakt, že by to malo byť až trestné , hovorím ešte rýchlejšie ako obvykle a neviem prečo, ale mám tendenciu "utekať" - VŽDY ukončím stretnutie ja alebo poviem, že už musím ísť alebo sa jednoducho stratím, ale to bude skôr nejaká porucha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak asi súhlasím s @5
alebo nerobím nič...ono pri nejakých situáciách sa to dá aj vidieť.. že prejavujem náklonnosť,ale chlapi su slepí,kym im niečo nevychrstneš do tváre rovno alebo naopak-velmi domýšlaví...takže v podstate je to totálne na riť,ja už nebudem robiť nič a hotovo
A teraz, keď chcem upútať jeho pozornosť, buď ho poštípem, potiahnem za bradu, za chlpy... a aj to funguje