Hahahaha až teraz som zistil, že aj mňa prekabátil. A ja som o tom povedal aj mame, žeby sledovala Duel, nech nezabudne, pretože tam bude Kokološko a on tam nie je!
Ako páči sa mi, že to obrátil na vtip, ale pravda je, že ho vystrihli no... "Moc tam toho mentálne nedal a výzorovo teda tiež tragédia" (citácia z formuláru testovacej skupiny, ktorej tú reláciu pustili pred vysielaním)...
@11monika11 akurat ze o tom kvazi referende stale moze povedat ze je neplatne, lebo sa ho nezucastnila nadpolovicna vacsina birdzakom a divim sa, ze toto nevytiahol
Stale mu myslim vsetci robime radost tym, ze reagujeme. Najlepsie by ho bolo totalne ignorovat, ale to sa nestane, vzdy sa najde niekto kto odpovie.
@skvrnka@15 Pani ustavna pravnicka dakujem vam za nazor . Ja mam totiz pripravenu inu variantu od pana Mečiara, kedze Fico daval referendovu otazku so slovom ZELATE. A slovo ZELATE nikoho nezavazuje a preto otazka bola protiustavna. Kedze v referende sa ma rozhodovat ANO-NIE. A slovo zelate je iba prieskumom verejnej mienky co referendum byt nemoze.
@skvrnka@15 mas pravdu, ignorovat by bolo najlepsie, lenze tu ho vsetci ignorovat nikdy nebudu, vzdy sa najde niekto, kto sa s nim bude bavit, bohuzial ale ja s tym nemam problem, kludne si ho od teraz nebudem vsimat
@mirokic@22 Tuto Pekarik Dominik, plesaty to pan, inak prezyvany @kolosko v januari tohto roka vymyslel dokonaly prvoaprilovy zart. Napisal na birdz, ze sa zucastni vedomostnej sutaze Duel a ze diel, v ktorom bude sutazit on, odvysielaju 31.3.
V piatok, 31.3. si cca traja birdzaci zapli Duel. Sokovani zistili, ze Dominik v nom nebol. Po jeho skonceni Dominik vitazoslavne napisal status, kde si vymastil cikulu, ze slo o prvy april a ze nas vsetkych nachytal. Z jeho anusu na chvilu vybehol @2rici2 , znamy to birdz detektiv pre urcovanie pohlavia birdzakov, aby okomentoval Dominikov statu slovami " neskutočne sa ujebávam teraz" a zas zaliezol spat hlboko do Dominikovej zadnice.
Tak teraz sa mozes smiat. Nemas zac.
@mirokic@22 Odporucam ti pozriet sa aj na reakcie k samotnemu statusu, pokial si samozrejme este od smiechu nezomrel. Pokial ano, nic sa nedeje, odpocivaj v pokoji. » www.birdz.sk/kolosko/status/...
@mirokic@22 Ak by si mal niekedy potrebu interakcie s vyssie spominanym panom Pekarikom a jeho ritnym priveskom Ricim (lebo ved vsak, ruku na srdce, po tak popici vydarenom fore - kto by ich nechcel pomilovat) vedz, ze ironia a sarkazmus nie su ich silne stranky.
@lostinthedark@23 Takto sa sprava potrat ktory sa narodi poulicnej kurve! Kludne si tento status zaramuj ty skurvysyn! Dost bolo urazok ty hajzel! Sikanuj si svoju mater nie mna!
@lostinthedark@27 Dovolim si ta urazat pretoze sa ta nebojim keby si bol nebezpecny tak davno si ma osobne vyhladas a rozbijes mi hubu, kedze vsetky info o mne vies ale si obycajne hovno a nula v realnom zivote, ktora sa zmoze jedine na urazky a stalkovanie cez net nic viac nie si schopny urobit a zmozes sa na nic , preto si kus kokotus
@kolosko@28 Ale jebe ti uz nacisto ty retarder? Preco by som si ta hladal a rozbijal ti hubu? Nedokazes pochopit, ze ja ta mam vlastne rad a nijak, ale ze vobec nijak mi nevadis? Prave naopak, si zdroj mojej zabavy, kolkokrat ti to mam pisat? Akurat mas problem pochopit, ze nie si vtipny, ale smiesny.
@mirokic@22 Do pozornosti este davam, ako uctyhodne dlhe vedenie ritny privesok Rici vlastne ma. Doteraz nepochopil, ze vyraz "neskutocne sa ujebavam teraz" volne pouzivany birdzakmi ako reakcia na hocico nevtipne, je parodia (alebo skor citacia) jeho analno-horolezeckych komentarov pod kazdy druhy Dominikov status. O dlzke jeho vedenia svedci aj to, ze za tuto moznost zahlasoval aj v tomto fore.
@lostinthedark@24 No popravde, ak toto je niečo z čoho sa umiera od smiechu, tak to máš veľmi nízke nároky na humor. Niečo, ako keď v škôlke niekto zahlásil HOVNO a detičky sa šli od smiechu pototo.
@35 Lebo pokial nie...
Ja som myslel, ze ta ironia ktora do toho celeho bola v poctivej davke vlozena, tak krici, ze by nejeden ohluchol.
Samozrejme, ze mi to nepride vtipne, to je cela pointa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Stale mu myslim vsetci robime radost tym, ze reagujeme. Najlepsie by ho bolo totalne ignorovat, ale to sa nestane, vzdy sa najde niekto kto odpovie.
V piatok, 31.3. si cca traja birdzaci zapli Duel. Sokovani zistili, ze Dominik v nom nebol. Po jeho skonceni Dominik vitazoslavne napisal status, kde si vymastil cikulu, ze slo o prvy april a ze nas vsetkych nachytal. Z jeho anusu na chvilu vybehol @2rici2 , znamy to birdz detektiv pre urcovanie pohlavia birdzakov, aby okomentoval Dominikov statu slovami " neskutočne sa ujebávam teraz" a zas zaliezol spat hlboko do Dominikovej zadnice.
Tak teraz sa mozes smiat. Nemas zac.
» www.birdz.sk/kolosko/status/...
HAHAHAHAHAHAHHHA kamo toto fakt vyšlo neskutočne sa ujebavam furt
Ja som myslel, ze ta ironia ktora do toho celeho bola v poctivej davke vlozena, tak krici, ze by nejeden ohluchol.
Samozrejme, ze mi to nepride vtipne, to je cela pointa.