minuly cyklus mi meskal 11 dni a tiez nic cim viac stresujes tym viac sa oddiali.. ja vzdy ako som si spravila test tak mi to do 24 h prislo, asi to fakt oddialuje to napatie.. tak skus si ho spravit, snad bude teda negativny
5 dni ti meska LOL! mne meskala 3 mesiace a zistili mi cystu. a raz sa mi stalo, ze som ju mala 23 dni nonstop. telo si robi co chce. ale pokial nie som tehotna, tak mi je to jedno
raz mi meškala dva týždne, to už by bolo normálnejšie, keby som ju nedostala vôbec a @3 nie je pravda, meškať to môže z rôznych dôvodov, ktoré spôsobia výkyv hladiny hormónov, okrem spomínaných napríklad aj zo slnka.
5 dní. mesiac pred tým som brala 5 dňové antibiotiká na zápal močových ciest... bleeeek...
a potom, čo si pamätám, minulý rok pred dovolenkou, asi aj 2 týždne. no celkom nedobre mi z toho bolo, ešte keď mi kamarátka zadrela "snívalo sa mi, že si tehotná"... asi že sa mi aj celý život premietol pred očami vtedy
a to ani neviem z čoho, asi na mňa blízkosť afriky nevplývala moc dobre
2 mesiace. a u mňa je to normálne aj bez stresu a všetkých tých ecí čo ste vymenovali. absolútne normálne, pretože trpím anémiou a mám málo červených krviniek tak si telo robí čo chce a normálne ma to teší jupíí
@idiotproof kto ju uz ma uplne presnu mi povedz? ja ju mam od uplneho zaciatku nepravidelnu, niekedy mi meska aj tyzden, v lete dva....narozdiel od vacsinny zien mam velmi lahky priebeh a v podtstate ani neviem, co to su kramy a dost casto na ne aj zabudam, ze ich mam
@mirka158 ja mam napr. kratky cyklus cca. 25 dni....a mne napr. nikdy nemaskal, ak bol stres, tak mi praveze prisli skor....ale vzdy do tych 28 dni.....len jedinykrat to bolo meskanie a viac ako tych 28 a bola som tehotna .....takze mozes byt, ale zistis to testom.....len kludne to moze byt cosi ine...kludne cysta.....takze najprv test a potom uvidis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
minuly cyklus mi meskal 11 dni a tiez nic cim viac stresujes tym viac sa oddiali.. ja vzdy ako som si spravila test tak mi to do 24 h prislo, asi to fakt oddialuje to napatie.. tak skus si ho spravit, snad bude teda negativny
Ja som tiež, po každom teste dostala najneskôr na druhý deň..
zvykla meskavat ale bezne aj 10 dni a niekedy prisla skor o tyzden aj viac.
teraz mam skuskove tak som zvedava, "meska" uz 1 den
a pokial nemas nejake zvysene podozrenie na to, ze si tehotna, tak nestresuj, lebo ti ju to oddiali este viac.
nemas stres aj v skole alebo podobne?
a potom, čo si pamätám, minulý rok pred dovolenkou, asi aj 2 týždne. no celkom nedobre mi z toho bolo, ešte keď mi kamarátka zadrela "snívalo sa mi, že si tehotná"... asi že sa mi aj celý život premietol pred očami vtedy
a to ani neviem z čoho, asi na mňa blízkosť afriky nevplývala moc dobre