Mám 19 a páči sa mi jeden muž. Otázka pre chlap-cov stalo sa vám že ste nemali záujem o ženu a neskôr áno? Čo mám robiť? Mám byť nedostupná, ignorovať ho, smiať sa na jeho vtipoch, vtierať sa dávať mu komplimenty? Kedy máte o ženu záujem ked sa správa ako
Ak si ho nezaujala doteraz, tak je veľká pravdepodobnosť, že ho nezaujmeš ani potom, keďže ak by mal aspoň minimálny záujem, tak by sa snažil spoznať aj on teba. Píšeš, že je to muž, tak mu možno vadí tvoj vek alebo celková prezentácia, neviem.
tak toto som ja nikdy nevedela ked som bola mladsia som sa tak strapnovala a vtierala ze konec, hanba velka a nikdy ma ziadny nechcel... potom neskor mi bolo jedno a zaujem nejako prisiel.
1. nechápem ženy, čo sa hrajú na nedostupné a ludí ignorujú a potom sa vyplakávajú, že o nich nemá záujem..ako logika?
2. nevtieraj sa mu, ved si žena
3. nikdy ho nezaujmeš, ked sa pýtaš, ako ho zaujať
proste bud sama sebou, správaj sa prirodzene, nehraj sa na fiflenu ani hlupaňu a možno sa to nejako vyvinie, ked ani vtedy nebude mať záujem, kašli na to
Neviem, či sa ja už môžem rátať ako muž, ale predsa sa skúsim podeliť o svoj pohľad na túto problematiku.
Mám rád ľudí, ktorí, keď ich chcem spoznať, dajú mi príležitosť spoznať ich takých, akými naozaj sú - bez pretvárky, bez hier. Lebo len tak môže dôjsť ku pravému zisteniu, či ma ten človek zaujme alebo nie.
Takže nejaké hry by rozhodne nezabrali, skôr by ma odohnali. A niečo čím zaujať a aby to zároveň nebola pretvárka? Nejako mi nič také prirodzené nenapadá...
Ale keď niečo také nájdeš, daj vedieť
Mne by stacilo ak sa na mna usmejes, prehodis par slov. Chalan zisti ze mas zaujem. Urcite sa nevtieraj, nesikqnuj ho a nepozyvaj na rande inak si skoncila
Ano, stalo aa mi to. Bud sama sebou. Az mas chut sa smuart, smej sa, az mas potrebu byt nedostupna, bud nedostupna, ale hlavne bud sama sebou a ehraj sa na nieco, cim nie si, lebo budesv krcme preberana ako
"Ta dalsia blba sliepka, co nevi, co chce." proste bud dospela a bud sama sebou.
(Asi najlepsia rada, aku mozes dostat. Suce ti mozno nepomoze ziskat chlapa, ale aspon nestratis svoju tvar
Vyplakávaťe tu ( podaktorí ) že ženy sú pri balení nečinne a tu slecne neporadite. @mojinka
A možno má záujem len to nevie dať najavo. Zavolaj ho von/ na pizzu/kofolu / zmrzlinu a uvidis, nemáš čo stratiť. A keď povie nie ber to tak že to máš už zasebou a nemáš čo riešiť
ak máš možnosť tak mu daj najavo aké máš kvality... varenie, tancovanie, vieš 6 roznych jazykov, hras na klaviri, ide ti matika, mas pekne...oci - hocico co ti ide alebo si v tom lepsia ako ostatne, ci fyzicka alebo psychicka vyhoda
» www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/... prirodzeným, nenutených make-upom..nie kilo make-upu a pokiaľ máš veľmi problematicku pleť tak ani bez žiadneho...ani nevieš koľko výzor u chlapa robi..ver mi, len to neprehánaj a bud prirodzená, hrat pretvárku nemozes večne ak chces aby ta uprimne lubil, bud uprimna aj ty!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Si falošná zmija a chlapa si nezaslúžiš!!!!!!!!
neviem ti pomôcť
sad but true
je skromná, nechodí do pochybných spoločnosti a správa sa úctivo...
Ak nahodou pride zaujem, tak potom freakout, ze ja nikoho vlastne nechcem.
#trulyfe
2. nevtieraj sa mu, ved si žena
3. nikdy ho nezaujmeš, ked sa pýtaš, ako ho zaujať
proste bud sama sebou, správaj sa prirodzene, nehraj sa na fiflenu ani hlupaňu a možno sa to nejako vyvinie, ked ani vtedy nebude mať záujem, kašli na to
Mám rád ľudí, ktorí, keď ich chcem spoznať, dajú mi príležitosť spoznať ich takých, akými naozaj sú - bez pretvárky, bez hier. Lebo len tak môže dôjsť ku pravému zisteniu, či ma ten človek zaujme alebo nie.
Takže nejaké hry by rozhodne nezabrali, skôr by ma odohnali. A niečo čím zaujať a aby to zároveň nebola pretvárka? Nejako mi nič také prirodzené nenapadá...
Ale keď niečo také nájdeš, daj vedieť
"Ta dalsia blba sliepka, co nevi, co chce." proste bud dospela a bud sama sebou.
(Asi najlepsia rada, aku mozes dostat. Suce ti mozno nepomoze ziskat chlapa, ale aspon nestratis svoju tvar
@mojinka
A možno má záujem len to nevie dať najavo. Zavolaj ho von/ na pizzu/kofolu / zmrzlinu a uvidis, nemáš čo stratiť. A keď povie nie ber to tak že to máš už zasebou a nemáš čo riešiť
Jednoducho buď prirodzená .
Nič nerob nasilu .