depka neni každá skleslá nálada.
Depka je fakt silný psychický stav a ne to keď sa cítime skleslo alebo smutne (hoci nehovorím že aj to nedokáže byť hrozné)
ked mas depresiu a citis utrpenie, musis najst pricinu tochto utrpenia a nasledne ju odstranit. ale to je hrozne, hrozne na dlho. na depresie nie su dobre lieky, na to staci cvicit mysel, odstranovat negativne myslienky (aj ja ich mam, ale snazim sa ich mat menej a menej)
Ale ak budes fakt silno verit, ze nohu nemas a prestanes ju pouzivat, mozno ti fakt odpadne. Alebo sa rano zobudis a ona tam proste nebude. Ale ti sy to ani nevsimnes, bo budes vediet uz dlho ze je nemas. Urcite vyskusaj
Psichyka je trochu o inom, zavysi to dost od povahy. Ja som poriadnu depku nemal ani nepametam (ak vobec). Ale ak na mna leze zla nalada, tak jednoducho dane myslienky silou vole potlacim a snazim sa myslit na nieco fajn alebo neutralne. Napr. na zivot roztocou v koberci. Alebo na hocico co mam prave po ruke.
Jo a ludia okolo mna ma dokazu tiez strasne zabavat. Takisto, ako bavim ja ich
Ok, odteraz nemam nohu...
Hudba to aspon taha niekedy do velmi mierneho podpriemeru...ale sak v sobotu hrame v gabcikove, tak snad mi naladu vylepsi...
Pravda, vonku v spolocnosti je to ok, ale akonahle dojdem domov...zbohom rodina..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Depka je fakt silný psychický stav a ne to keď sa cítime skleslo alebo smutne (hoci nehovorím že aj to nedokáže byť hrozné)
Psichyka je trochu o inom, zavysi to dost od povahy. Ja som poriadnu depku nemal ani nepametam (ak vobec). Ale ak na mna leze zla nalada, tak jednoducho dane myslienky silou vole potlacim a snazim sa myslit na nieco fajn alebo neutralne. Napr. na zivot roztocou v koberci. Alebo na hocico co mam prave po ruke.
Jo a ludia okolo mna ma dokazu tiez strasne zabavat. Takisto, ako bavim ja ich
Hudba to aspon taha niekedy do velmi mierneho podpriemeru...ale sak v sobotu hrame v gabcikove, tak snad mi naladu vylepsi...
Pravda, vonku v spolocnosti je to ok, ale akonahle dojdem domov...zbohom rodina..