Chcel by som byt lepsi k ludom, viac pomahat a tak... neviem preco, ale citim taku potrebu... ale na druhej strane viem, ake su ludia svine a viem, ze vela ludi si pomoc a dobrotu nezasluzi. Tak sa vo mne biju dva protichodne pocity... co s tym?
tiez si kladiep podobnu otazku. jednoducho si vsimam okolie a kto si to zasluzi na toho som dobry a tomu pomaham. a ked niekoho nepoznam tak sa tiez snazim pomoct ale mozno nie az tak neviem
konaj dobro.. lebo keď sa budeš povýšenecky chovať k ľuďom, môže sa stať, že prídeš o niekoho, na kom ti naozaj záleží.. a potom, keď si to uvedomíš ti bude zo seba zle... (vlastná skúsenosť)... poučila som sa.. odteraz konám len dobro... nech ma radšej využívajú, akoby mi potom malo byť zo seba zle, že aká som bola egoistická
ja tiez som kedysi konal dobro, ale asi som ucelovy zmrd, lebo ak mi ti ludia nevracali "dobro", tak som k nim bol pre zmenu hnusny...a fakt kopa ludi si to nezasluzi
@interrupcio som si ista, ze ked uz mas tento pocit sam od seba, budes aj dalej vediet co spravit. sprav to podla seba, hlavne sa do nicoho nenutit, spontanne..
heh, je to zaujímavé ale ty si ďalší ale verejný (nie osobne cez ts) birdzák, ktorý pociťuje vo svojom vnútri konať dobro a to verejne napísal...
je koniec vekov a z Biblických posolstiev to znamená, že z neba na nás intenzívne začal pôsobiť "Duch svätý"...
ľudia začínaju posudzovať svoje konanie, spôsob života, správanie, začínaju si uvedomovať prečo sú vlastne na tomto svete a začínaju duchovne žiť a čo je najdôležitejšie konať dobro!!!
takéto počínanie bude onedlho celosvetovo viditeľné...
Započne rozhodujúci boj Dobra reprezentovaného svätou Trojicou a Zlom ...
ide o to aby si pomáhal každému nezištne, či si to zaslúži alebo nie a ak chceš pomáhať musíš k ľudom cítiť lásku,ku všetkým bez rozdielu,možno to znie čudne,ale neviem to opísať inak
Je to o tom ako to už bolo spomenuté, že konajme dobro bez ohľadu na to akí tí ľudia sú...viem, že to je tažké, ale ja som mala takých spolužiakov a hoc len maličkosť ako bola domáca úloha, proste som vedela, že ma budú ohovárať a vysmievať sa mi ďalej, ale na opísanie D.Ú som im bola dobrá a ja potom od nich som nemala ani len pekné slovo...
Ale to nech ťa neodradí, lebo aj keď ťa tí ľudia potom ako im pomôžeš "nebudú poznať", ale Boh na teba nezabudne. A neveríš v Boha tak ver, že spravodlivosť stále je, aj keď príde neskoršie, ale príde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak chces konat dobro, tak si cestu najdes. neviem ci zrovna rady, ktorych by si sa drzal ti pomozu.
heh, je to zaujímavé ale ty si ďalší ale verejný (nie osobne cez ts) birdzák, ktorý pociťuje vo svojom vnútri konať dobro a to verejne napísal...
je koniec vekov a z Biblických posolstiev to znamená, že z neba na nás intenzívne začal pôsobiť "Duch svätý"...
ľudia začínaju posudzovať svoje konanie, spôsob života, správanie, začínaju si uvedomovať prečo sú vlastne na tomto svete a začínaju duchovne žiť a čo je najdôležitejšie konať dobro!!!
takéto počínanie bude onedlho celosvetovo viditeľné...
Započne rozhodujúci boj Dobra reprezentovaného svätou Trojicou a Zlom ...
filip
n
heh, máš pravdu, aj dnešný deň bude zajtra historiou........filip
@7
Ale to nech ťa neodradí, lebo aj keď ťa tí ľudia potom ako im pomôžeš "nebudú poznať", ale Boh na teba nezabudne. A neveríš v Boha tak ver, že spravodlivosť stále je, aj keď príde neskoršie, ale príde