Čaute. Kamarát je bisexuálne orientovaný a strašne sa mu vraj páči jeden hetero chalan, s ktorým má týždenne len 4 vyučovacie hodiny. Ale zrejme sa poznajú... Nedávno sa ma spýtal, že ako to má riešiť (som hetero) a ja toho chalana poznám ozaj len zbežne,
povedz mu, nech sa nesprava jak malo decko, ze vsetko co chce musi aj mat
to je podla mna isty znak dospelosti, ked clovek dokaze akceptovat, ze pocity nie su vzdy zajomne. sadly, niektori to nevedia ani v cca 30 a niektori to nevedia cely zivot.
@nattyy ano? kolkych chlapov a dlhorocnych vaznych vztahov si mohla mat v 18tich? kolkych chlapov si spoznala za zivot? ak nepoicitame tvojich nevyzretych rovesnikov / kamaratov.
@nattyy pises ze heterosexualni chlapi su necitlivi... ano mozno su necitlivy k tebe. ja tiez neprejavujem city kazdemu. najprv musim tu ososbu lepsie spoznat.
a inak ako suvisi povaha so sexualnymi preferenciami?lebo homosexualita je cisto iba sexualna preferencia nic viac. skatulkovat ludi podla toho co uprednostnuju v spalni mi pride dost obmedzene.
Ďakujem za ostrú polemiku Zvrhlo sa to tam, kde nebola odpoveď na otázku, ale chvalabohu inkriminovanému už poradil niekto iný, ako ste spomínali - skúsenejší a kompetentnejší
@kamc0 neni to kekecina. nepoznas stranku zariadimSK? by si sa čudoval aké barjaké ponuky tam sú kludne sa tam dá zohnať aj človek s ktorým sa dáš na týždeň do vzťahu iba za skvelých 5 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
to je podla mna isty znak dospelosti, ked clovek dokaze akceptovat, ze pocity nie su vzdy zajomne. sadly, niektori to nevedia ani v cca 30 a niektori to nevedia cely zivot.
popr. si "vzťah" užívaj ako ja, že je ti veľmi príjemne, keď ješ s daným človekom z jedného taniera aj napriek tomu, že si hladný jak vlk
a ked chces naozajstneho odbornika tak sa spytaj @zajkousko on vie o tejto teme viac ako my ostatni
Vzhľadom na tvoju chabú argumentáciu začínam mať pocit že chyba bude asi v tebe, nie v tvojom okolí :letim:
A presne to je dôvod prečo si radšej nemala písať nič...
a inak ako suvisi povaha so sexualnymi preferenciami?lebo homosexualita je cisto iba sexualna preferencia nic viac. skatulkovat ludi podla toho co uprednostnuju v spalni mi pride dost obmedzene.