chcem vediet iba to ake je to mat sex este sniekym inym ako svasou byvalou....moj prvy bol s mojou polovickou aj prenu to bolo prve sme spolu 3 roky ale raz sme sa rozisli a bola tu ina ale mat snou sex ma stresovalo..mala chalanou a chcela byt somnou..je
tvoj prvy bol s tvojou polovickou ? wtf ? chapem ze si bi ale urcite moralne zasady ti nic nehovoria ? sak clovek by mal mat jeneho partnera ktoreho lubi o com to potom je taka uroven ...
Ak veci, ktore si robila tvojej predchadzajucej jej robili dobre, tak myslim, ze budu zaberat aj na tu dalsiu. aj ked to uz robila s chalanmi, cize neviem, coho sa bat.
3. Typek » Asi myslela, ze jej prvy sex bol s jej polovickou
tento nowy vztah co mam je uzasny a mam rada svoju priatelku ale bojim sa ze to pobabrem alebo ze ju sklamem...neviem ci mozem prekonat to co zazila s chalanmy....
Asi sa vyprdnut na midraky a byt normalny! Mala som byvaleho ktory sa presne pre toto stresoval a aj mi klamal a povymyslal si fiktivne milenky. Nepochopila som absolutne, ze preco lebo tie moje obrovske skusenosto si on len vyfantaziroval v hlave! Skutocnost bola asi taka, ze som bola na tom velmi podobne ako on. Ved to ze som z dakym chodila alebo bozkavala sa neznamena, ze som s nim hned aj spala. Nuz do dnes som nepochopila, ze preco to tak zufalo prezival. Aj tak sme sa rozisli koli ovela dolezitejsim veciam...
vies ak neico zazivas s chalanmi tak je to fajn ale baby si rozumeju viac...vedia co chcu a dokazu sa lepsie pochopit, takze myslim ze by si sa nemala bat toho ze to neprekonas....kazdy sex alebo nieco je ine a kazde je osobitym zazitkom a myslim ze ak je medzi vami naozaj dobry citovy vztah tak v sexe to nebude inak....chalani su sice fajn ale baby to v niektorych pirpadoch vedia lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
3. Typek » Asi myslela, ze jej prvy sex bol s jej polovickou