Ahojky, zaujímalo by ma, či sa dá v dnešnej dobe ešte nejako vôbec preraziť. Najmä v hudbe alebo umení myslím. A čo k tomu treba? Stačí byť fakt dobrý alebo už záleží len na kontaktoch? Dakujem Vám za každý názor drahý priatelia moji
Keby to záležalo na kontaktoch alebo po našom na konexiách, tak nikdy nikam človek neprerazí, pretože do takej pozície sa dostane kopec neschopných ludí, čo tam nemajú čo robiť. Kuk napr. slovenský parlament.
@luc.ka hocico co zbadam ze tam dali na fejsbuk,chodim tam len skrz FB, casto o autach,hudbu [dnes napr. nove epcko som pocuval vdaka nim inak by som nevedel, ale tak to je rap a to sa na birdzi urcite zatracuje] , nekedy si "precitam" aj tie clanky kde su obrazky atd. lebo to mam proste na fejsbuku a predtym som to na nete nevidel lebo som to nikdy nehladal, nedavno clanok o banksym, popripade neco zo sportu atd. Jasne ze tu na birdzi si kazdy uz tie obrazky na internete hladal a vsetko co tam pridavaju je uz stare.A tiez chapem ze ludia z birdzu citaju len clanky s hlbokou podstatou a intelektualnym obsahom. Cize clanok 25 zabavnych gifou je rpe nich uplny kentus a vsetko uz videli vsetko nasli, brekeke
je to uplne to iste recyklovanie obrazkov a pseudoclankov, ako refresher ale sak ok, ja tym tiez zabijam v praci cas... lebo vsetko normalne mam bloknute
ja si myslím že áno, ale je to inviduálne, ale už si nemyslím že je to len o kontaktoch výzore...nedá sa to špecifikovať že prečo niekto ano iný nie. Jednoducho to ten človek musí už mať v sebe, že mu tie dvere otváraju a to nemusí mať za sebou toho veľa .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
keby som niekedy niečo robila a napísal by o mne refresher, tak by som okamžite prestala
@7
a dokonca to ide lahko aj vtedy,ked si alebo to co robis uplne napicu
a co tam citavas? nadpisy a pod tym nejakych 300 obrazkov z netu, wau
je to uplne jednoduche treba byt dobry ako jeden z vela vela tisic, az milionov
@maugly alebo otvorit vlastny luxusny privat.
keby vedľa mňa nemočil, nestalo by sa tak.
čiže to sú tie kontakty
je to uplne to iste recyklovanie obrazkov a pseudoclankov, ako refresher ale sak ok, ja tym tiez zabijam v praci cas... lebo vsetko normalne mam bloknute