takže ty máš takéto egoistické dôvody no pekne, nebojis sa o frajerkyne zdravie, ale o to, ze ty zacnes fajcit no pekne ... a.... hm.. nema ona nahodou bohateho tatka?
@tinka23 to som sa s nou dohodol a nefajcí pri mne a preto si myslím že by bolo dobré ak by skončila úplne. Minule sme boli 4 dni na chate a nevyfajčila ani jednu cigaretu. Ale keď sa jej spítam že koľko vifajčí keď sme neni spolu tak povie že vela
A že nefajčí kvoli tomu že je "zavislá" ale preto že nemá čo robiť, že z nudy. Tak preto by som chcel aby skončila. a neni jej tatko bohatý. aspoň myslím ale taký priemer.
@fabuloustxx Inak ked si to tak zoberes tak ma to nejaky zmysel , ciagara ma ovela menej skodlivych vyparov , vydrzi viac a je draha (tie kvalitne) a lepsie ked si da 2 cigary za den ako 14 ciagariet
@tinka23 ale aj tak by som chcel aby prestala úplne. Dosť to škodí ja som prestal po jednej prednáške čo sme mali v škole.
Prišiel tam taký jeden starý, zoschnutý zachrchlavený rapavý muž sedel asi 3 minuty nič nevravel potom si vitiahol cigarety vyfajčil 2 a zachrchlaveným hlasom s doprovodom kašlu povedal: "takto budete vyzerať o pár rokov keď neprestanete" a lrestali sme viacerý.
Keď bude najbližšie taká prednáška tak ju pošlem nech sa ide pozrieť
@fabuloustxx no skús ju tam poslať.. ale inak sa musí rozhodnúť sama.. vysvetli jej svoje dôvody, ale ak ju budeš nútiť alebo robiť nejakým spôsobom nátlak na ňu, nedajboh nejaké citové vydieranie že "ak ma máš rada prestaneš", tak si vôbec nepomôžeš.. je dospelá, rozhodne sa sama prestať ak bude chcieť.. vyslov nesúhlas, no ostatné je naozaj na nej..
@tinka23 prečo tvoja chyba? ja som to nikde nenapísal takže si nemala skade vediet
najhoršie je na tom to že keď sa jej spýtam na dvovod prečo fajčí tak mi povie z nudy kebyže aspoň povie že preto ľebo Čitala v časáku že nepriberie že keď je človek hladný da si cigu a zaženie hlad tak to by som pochopil alebo kebyže povie kvoli tomu aby nevitrčala z partie (aj keď jej kamarátky nefajčia aspoň večšina) aj ja som fajčil tak že najskor kamaráti začali potm aj ja ale nebol problém skončiť zo dňa na deň po 2 rokoch a to som fajčil aj 2-3 krabičky týždenne.
@fabuloustxx tak vidíš, možno aj ona prestane zo dňa na deň.. ale to sa stane najskôr až keď ty sa s tým zmieriš a prestaneš jej to vykrikovať.. popravde, veľa s tým nenarobíš sám a keď sa na to bude upínať a vyčítať jej to, len si narobíš zbytočné problémy vo vzťahu.. a keď ju vezmeš takú aká je so všetkými chybami, potom ona možno zatúži byť pre teba lepšia.. takto jej len dávaš najavo že pre teba nie je dokonalá..
Ak nechce prestať fajčiť a tebe vadí smrad z ust tak ti odporucam elektronicku cigaretu. Je to ovela zdravsie a zenska nezbada rozdiel medzi klasickou cigou a elektronickou. Iba ze jej nebude smrdiet z ust.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A že nefajčí kvoli tomu že je "zavislá" ale preto že nemá čo robiť, že z nudy. Tak preto by som chcel aby skončila. a neni jej tatko bohatý. aspoň myslím ale taký priemer.
@antifunebracka tak ja dúfam Že sa mi to podarý
@interrupcio tak samozrejme že sa bojím o ňu ale keď si nedá povedať
Moja frajerka tiež fajčila a dá sa povedať že kvôli mne prestala sama.
Prišiel tam taký jeden starý, zoschnutý zachrchlavený rapavý muž sedel asi 3 minuty nič nevravel potom si vitiahol cigarety vyfajčil 2 a zachrchlaveným hlasom s doprovodom kašlu povedal: "takto budete vyzerať o pár rokov keď neprestanete" a lrestali sme viacerý.
Keď bude najbližšie taká prednáška tak ju pošlem nech sa ide pozrieť
najhoršie je na tom to že keď sa jej spýtam na dvovod prečo fajčí tak mi povie z nudy kebyže aspoň povie že preto ľebo Čitala v časáku že nepriberie že keď je človek hladný da si cigu a zaženie hlad tak to by som pochopil alebo kebyže povie kvoli tomu aby nevitrčala z partie (aj keď jej kamarátky nefajčia aspoň večšina) aj ja som fajčil tak že najskor kamaráti začali potm aj ja ale nebol problém skončiť zo dňa na deň po 2 rokoch a to som fajčil aj 2-3 krabičky týždenne.
Napisal som o tom clanok » blog.horehron.sk/navody/ako-pres...