Ahoj,mam priatelku,ktoru nadovsetko milujem,byvam s nou,doteraz som mala chlapcov,takze rodicia netusia,ze s nou zijem inac ako s kamosku,ako to mam povedat doma?
Shaneacarmen ... ako by si povedala svojim ordicom, ze mas priatela? .... skor by som siel okolo horucej kase. najprv sa spytat, ci ma maju radi aj keby som mal jednu nohu. ... potom ako sa maju a tak. ... potom, mozes povedat, ze nezjes sama, ze mas spolubivajucu, a medzi vami preskocila iskra. .... a na tom by mali pochopit o co asi ide. ...
Suhlasim s Kasko-m ..urcite by som im to na tvojom mieste nevyklopil nasupu, ale tak nejako okolo toho strategicky kruzit zozaciatku ...a cim viac by si o tom rozpravala, tym vacsia sanca, ze si nieco postupne domyslia - ale ako tu uz bolo spomenute, zalezalo by aj od toho, ako sa oni na taketo "problemy" pozeraju..
ved nijako inak ako normálne sa im to povedat nedá, nie ? keby ta nacapali len tak ako sa pusinkujete tak by to asi nebolo najlepšie, ved su to rodicia tak to pochopia
Ja by som ju doviedla domov a predstavila by som ju im ju ako kamaratku... neskor by som sa opytala co si o nej myslia... viac a viac by som naznacovala ako sa mate radi a co pre teba znamena az by to doslo k tomu, ze by si sa priznala, ze ju nesmierne lubis a ze si opacne orientovana ako si mysleli...
akzoe fakr barculiq to ozaj v tej hlave nic nemas???
moj nazor je ze priamo a na rovinu bude to tazke ale tak bud to predychaju alebo niea budes to mat rychlo za sebou..... chodit okolo horucej kase aj tak nepomoze. bud to prehltnu alebo nie...
Ked este nie si na to pripravena, tak im to nehovor. Bud na to pridu sami z tvojho spravania, alebo pockaj az kym si nebudes ista. Zacni na tuto temu hovorit sama. Povedz im, ze mas kamaratku, ktora je na baby a ze si o tom nevedela a predsa je super kamoska. Spytaj sa ich, co by urobili keby zistili, ze ich kolegyna, kamaratka alebo suseda je lesba. Tu zistis aky pohlad maju na tuto orientaciu. Da sa vymysliet mnozstvo veci. Trebarz, ze si pozerala dokumentarny serial o homosexualoch a tak by ta akoze zaujimalo co si o tom myslia tvoji rodicia a spytaj sa ich ci vo svojom okoli niekoho takeho nepoznaju. Nie je to az take zlozite. Mozes to zakomponovat aj do ineho pribehu. Napr: mali ste v skole prednasku o homosexualite, alebo si sama sprav dotaznik o tom. Napis tam rozne otazky, ktore ta zaujimaju a tak. Povedz im, ze to musia vyplnit (rodicia) pretoze sa robi nejaka studia/vyskum o rodicoch a bla bla. Drzim palce.
to je dost tazke lebo len ty poznas sama najlepsie svojich rodicov...urcite vycitis kedy je ten spravny cas hlavne sa neboj radsej ked im to powies ty ako niekdo iny..a okrem toho...asi by som ti nemala moc radit lebo ani ja sama som to nezvladla lebo o mojej holke vedia zatial len kamarati... takze tak no drzim ti strasne moc palce...
nemysli na to .. jednoducho im to povedz a ak su dobry rodicia pochopia to.. drzim ti palce - kiezby som aj ja mala take stastie ake mas ty ,ze mas lasku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mali by to pochopiť-držím palce
sú to tvoji rodičia podľa mňa ťa pre to nejak nezavrhnú....
nevieš aký majú názor na čosi také??
strasna doba dnesna, bez netu ani na krok
nerieš ak nechápeš
pardon
mas len tri moznosti:
1. na rovinu im to povies
2. budes to dalej tajit, ale skor ci neskor na to aj tak pridu
3. rozides sa snou a najdes si chalana a s babami si budes iba uzivat, blbe, ale na druhej strane budes mat pokoj
dalej je to na tebe
Vela zdaru...
moj nazor je ze priamo a na rovinu bude to tazke ale tak bud to predychaju alebo niea budes to mat rychlo za sebou..... chodit okolo horucej kase aj tak nepomoze. bud to prehltnu alebo nie...
nahoda je svina ale zobrala to vpohode