Ako prežiť v práci keď sa vám moc nechce? Ako vydržať? Načo myslíte a čo vám dodáva energiu počas dňa? A čo robíte keď vás tam niečo vytočí? A ako sa odnaučiť stále pozerať na hodiny pretože stále kontrolujem čas ....
@padre557 no sak takych ludi ako ty, co sa tyraju v praci ktoru neznasaju je plne slovensko a potom vidis na ulici same nasrate ksichty. Nerozumiem preco chces robit nieco co ti nevyhovuje?
Mimochodom ja som tiez mal take stavy ako ty. Dal som vypoved.
bukowski napisal nieco v zmysle: vsetci musime platit najmy, dolezite je to, co robis po praci. pokial sa po praci venujes inym veciam a zuslachtujes ducha sebe ci inym ludom, alebo proste robis len veci, ktore ta naplnaju, dokazu zatienit to, ze niekde 8 hodin muklujes. alebo daj vypoved a najdi si pracu, ktora ta bavit bude a okrem najmu budes mat aj dobry pocit.
ja to mam podobne nic si z toho nerob. furt som na fb, alebo jutub, pocuvam muzik, semtam daco urobim, pokec, kedtak si vyhonim. a plat 2500 v hrubom kazdy mesiac. nemenil by som
@1 alebo sa zahĺbiť do práce a makať tak aby si nestíhal na nič myslieť alebo ak máš takú oddychovú prácu že moc toho nerobíš tak si nájdi popritom nejakú zábavku (počúvaj hudbu, hraj hry na mobile, čítaj knihu) a mysli na to, že tie peniaze ktoré zarobíš potrebuješ
@dee99 vzdelanie si mozes vzdy dorobit,ci?
keby mi zdrav. stav nedovolil robit to co ma bavi,tak by som urcite mal nieco aj na druhej ci tretej priecke v rebricku toho co ma naplna,a prva moznost by pre mna neexistovala,ked sa s tym nic neda robit
@4@16@at ď bože, to sú zas múdre reči toto áno, keby všetci robili to čo ich baví, tak by fabriky zívali prázdnotou a nemal by vám kto vyrábať tie vaše múdre telefóny, autá a pod... -.-
inak, úplne ťa chápem, ja som tiež mala takú robotu, neznášala som ju a nechcela som tam vôbec byť, ale potom som uvidela výplatnú pásku a vravím si, že tak ešte mesiac potiahnem
čo sa času týka, tak som si vždy tak nejak odpočítavala, že napr. ešte toto všetko spravím a bude prvá prestávka...a pod
a keď ma niekto naštval, proste som vždy prehodila zodpovednosť na neho, že ja som niečo neurobila pre to, lebo on neurobil niečo, v čom som ja mala pokračovať, ale kvôli nemu som nemohla a hlavne, vždy som nahlas povedala, že je mi to jedno a ešte som si aj sama sebe hovorila, že je mi to jedno, tak dlho, až mi to nakoniec začalo byť takže teraz sa tam už na nikoho nehnevám, už mi to je proste jedno
presne toto ma trápilo ked som začal robiť... (začiatok septembra)
8h stáť a vysekávať nejaké chujoviny do topánok a to každý deň... bol som z toho riadne v piči... počital som každu minutu, bolo to neznesiteľné.. chcel(m) som to tam podpáliť.. prvé dva týždne boli strašné... potom som sa naučil odpojiť sa... prdstavoval som si, že to je len nepodstatný sen, ktorý si musím prežiť... alebo že ten kto chodí do roboty už nie som ja .. ja som niekde mimo a baví ma sledovať utrpenie toho kto chodí do roboty..
neviete si predstaviť ten odpor k vstávaniu s pocitom že zas tam musím ísť.. radšej budem chodiť do školy a každý deň maturovať (keby mi zato platili) jak toto...
ale tak zatial som v skušobnej dobe (3 mesiace) takže mam čas si najsť lepšiu robotu a aj to urobím lebo som počul že po tých 3 mesiacoch može byť problém s tým aby ma pustili a ja tam zhniť nechcem.. teraz aspoň viem aké je to ak človek nenávidí svoju pracu a chodi do nej len kvoli peniazom a preto si potrebujem a chcem nájsť niečo lepšie..
neznášam, keď ľudia vypisujú ako sa veľmi nudia v práci, to už vám jebe na gebule? Ja som nikdy nemal prácu, kde som mohol vysedávať alebo proste nič nerobiť a ešte mať čas na pičoviny. Proste robím vždy niečo, ak sa náhodou vyskytne situáciu ničnerobenia, tak si nájdem prácu, ak aj tak nie je čo, tak sa rozprávam s kolegami. To je proste nemysliteľné, aby si mal voľno v práci. To už čo máte za robotu, že sa tam tak príšerne nudíte?
Ja niekedy chcem aj dlhsie byt v práci, lebo proste prídem do tam, za hodinku porobím čo mam, popracem a potom moj zvysny cas zavisi od zákaznikov a to vtedy stiham si pozerať seriál/učiť sa/ kresliť si a pod. Na konci popracem a idem domov.
Keď ma niekto vytočí, čo je každodenne, tak jednoducho zavriem obchod a idem na 5 minút na vzduch..a aby mi rýchlejšie ušiel čas, čítam knihu, lúštim, pozeram na webe chujoviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mimochodom ja som tiez mal take stavy ako ty. Dal som vypoved.
keby mi zdrav. stav nedovolil robit to co ma bavi,tak by som urcite mal nieco aj na druhej ci tretej priecke v rebricku toho co ma naplna,a prva moznost by pre mna neexistovala,ked sa s tym nic neda robit
inak, úplne ťa chápem, ja som tiež mala takú robotu, neznášala som ju a nechcela som tam vôbec byť, ale potom som uvidela výplatnú pásku a vravím si, že tak ešte mesiac potiahnem
čo sa času týka, tak som si vždy tak nejak odpočítavala, že napr. ešte toto všetko spravím a bude prvá prestávka...a pod
a keď ma niekto naštval, proste som vždy prehodila zodpovednosť na neho, že ja som niečo neurobila pre to, lebo on neurobil niečo, v čom som ja mala pokračovať, ale kvôli nemu som nemohla a hlavne, vždy som nahlas povedala, že je mi to jedno a ešte som si aj sama sebe hovorila, že je mi to jedno, tak dlho, až mi to nakoniec začalo byť takže teraz sa tam už na nikoho nehnevám, už mi to je proste jedno
8h stáť a vysekávať nejaké chujoviny do topánok a to každý deň... bol som z toho riadne v piči... počital som každu minutu, bolo to neznesiteľné.. chcel(m) som to tam podpáliť.. prvé dva týždne boli strašné... potom som sa naučil odpojiť sa... prdstavoval som si, že to je len nepodstatný sen, ktorý si musím prežiť... alebo že ten kto chodí do roboty už nie som ja .. ja som niekde mimo a baví ma sledovať utrpenie toho kto chodí do roboty..
neviete si predstaviť ten odpor k vstávaniu s pocitom že zas tam musím ísť.. radšej budem chodiť do školy a každý deň maturovať (keby mi zato platili) jak toto...
ale tak zatial som v skušobnej dobe (3 mesiace) takže mam čas si najsť lepšiu robotu a aj to urobím lebo som počul že po tých 3 mesiacoch može byť problém s tým aby ma pustili a ja tam zhniť nechcem.. teraz aspoň viem aké je to ak človek nenávidí svoju pracu a chodi do nej len kvoli peniazom a preto si potrebujem a chcem nájsť niečo lepšie..