Najlepie bue ked sa budes pozkavat ustami a jazykom. Prides na to co a ako ked sa budes pozkavat, inak sa to neda povedat aka taktyka je to. Ale treba na to pouzit nieco co nepouzivas tak casto. ROZUM
zipper, prestan... preco by sa nemohla spytat na fore... je to pre nu prvykrat a ocakava skor radu ako zdrby... pokial nevies poradit, tak radsej nepis...
a tebe bejbinko, odporucam zachovat si chladnu hlavu.. strc si do ust napr. zovretu ruku, a hrat sa s jazykom.. najidealnejsie je kruzit jazykom, avsak bozkavanie ma viac druhov.. nic sa neboj, ked to pride, zrazu to budes vediet.. len nespanikar... kazdy z nas to raz robil prvykrat.. o niekolko rokov na to budes spominat s usmevom na tvari nie je to nic zlozite... drzim palce
Pojebane, skurvene, jebnute, dementne, vypicene, zdegenerovane, nesamostatne, neschopne decka!!!!! Jebat by ste jebali, robite zo seba dospelych, ale potom sa tu rodi samy kokot, lebo sa pytate picoviny, ci mozete z bozkavania otehotniet! Toto vsetko mate z domu, cela novsia generacia fotrovcov je neschopna, imbecilna a lemplava vychovat vlastne decko!
1ka ja som proti tomu uznávam že ja som babu pobozkal aj bez toho, aby som niekoho žiadal o radu, ale podla mňa je lepšie sa opýtať v 15tich ako sa boskávať, ako v 12tich otázka čo robiť pre zlepšenie sexu (ono to tu bolo sa my zdá).
Nechaj to len tak plávať prispôsob sa pertnerovi ústami a on vlaste spraví zvišok len sa pripájaj aby si nebola trápna, ale malé nezhody určite budete tolerovať obaja, to sa stane aj neskôr nie len pri prvom bozku.
Pocity môžte mať rovnaké ale pohyby nikdy nebudú presne tie isté.
ta treba sa pítať ale zas enie na podrobnosti napriklad zakald pootvorit usta nie zase ako u zubára, hlavu trošku nabok aby si nezavadzali nosi a potom už len podla tvojho výberu technika zvol si vlastnú.. ale ja som raz dostala taku radu ze ako keby si lízala zmrzlinu, mno ale kazdy ju lize inak.. niekto ju dokonca kuse tak to by som rdasej nerobila... asi tolko..
ak chces citiť jeho pery, daj akoby do svojich pier jeho jednu peru.otierajte ich vzajomne a uvidis.by the way I never do this but it could be seen in movie.vela stastia
nenacvicuj si to s clovekom rovnakeho pohlavia, pretoze nevies, ake velke nestastie ta s vysokou pravdepodobnostou postihne. váž si svoj zivot, ak chces žiť. bozkávanie z partnerskej lásky má byť len medzi dvoma rôznymi pohlaviami.
no ako zasnem, tak ona sa slušne pýtala a vy jej zato este nadávajte. Sak nemusíte prispievat, ked nechcete. Ved kazdý sa bojí pred prvým bozkom, pred prvým rande... , že niečo zbabre. Určite ste sa aj vy báli, a neviem, aké by vám to bolo, keby vás ktosi zato uráza, len preto, že máte strach.
no poprve naucit sa to neda.a myslim ze to ze sa nevies bozkavat nebude vadit ziadnemu ak ho neoslintas ze bude mat mokre triko a po druhe mas 15 tak predpokladam ze ti ziadny chalan nevtrepe jazyk az do hrdla a ked sa budes bozkavat z lasky tak to pride samo.nikoho to nikto neucil...ale je aspon pekne ze nepises ako 12 rocne decka ze sa chystaju na prvy sex alebo ho uz maju za sebou
Práve som dopísal svoju novú knihu: 10000 rád ako sa naučiť bozkávať. Zanedlho bude v predaji - ale pozor je to limitovaná edícia - čiže razervujte si ju čím skôr
MnOO..... a som dievca..ay ya som sa toho bala... no prislo to v uplnej tme taase kotolna... prv nosy pri sebe potom normalne pusy a potom sme sa naklonili a to us slo samo .. x) ... uplne v pohodke.... NICOHO SA NETREBA BAT...
waaaaaa ani ja som nevedela som skusila a vsetci chalani to chceli este raz ze sa bozkavam lepsie ako setky baby ale to uz bolo pred 4 rokmi viete ja nevaham ja som sa zacala lizat uz v 10.
Neboj sa..ja som svoj prvy bozk zazila iba predvcerom a poviem ti nieje to nic tazke...Strasne som sa bala...Pretoze ten chalan je skuseny co ja nie ale nebolo to ani trapne..zaklad vies:bozkavaj ustami,naklon hlavu aby ste sa nebuchli nosami,...a pobozkaj ho..hned prvy bozk nemusi byt hned francuzak...ten moze byt druhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
skusala si si po sebe precitat co si napisala?
skus sa nad tym zamysliet...co chces aby ti tu dotycni napisali?
ze prilozit svoje usta na chalanove atd.? sak to si vies domysliet asi aj sama,nie?
nechcem ta tu nejako karhat,ale dost blba otazka...
a tebe bejbinko, odporucam zachovat si chladnu hlavu.. strc si do ust napr. zovretu ruku, a hrat sa s jazykom.. najidealnejsie je kruzit jazykom, avsak bozkavanie ma viac druhov.. nic sa neboj, ked to pride, zrazu to budes vediet.. len nespanikar... kazdy z nas to raz robil prvykrat.. o niekolko rokov na to budes spominat s usmevom na tvari nie je to nic zlozite... drzim palce
Pocity môžte mať rovnaké ale pohyby nikdy nebudú presne tie isté.
drží palce
* základ
*radšej