ja viem, žiadne vtipy, ale zasmiať som sa musel, ináč by mi rebro vyrazilo.
najprv podotázka - ona má nejaké skúsenosti?
no a "rada": hlavne, nech ti nesmrdí z papule (!!!!!!!!!), ostatné je všetko priatelné. keď ju aj náhodou nejakým omylom pohryzneš, akože to bolo náročky, možno sa z vás vykľuje teeny S&M a to už bude iná pecka! uvidíš, je to sranda! a možno by sa ti zišlo pred tým požiť alkohol, potom ide všetko ľahšie tuším som sa aj olizoval prvý raz opitý (mierne) nepamätám si
pozri pravdepodobne to dojebes. vela ludi to dojebe. aj ja som to dojebala. 2 hodiny som myslela ze umriem a potom som sa na tom zacala hrozne smiat a smejem sa na tom dodnes
a daco uz urobis neboj sa nechaj to tak toto su velmi vdacne a vtipne zazitky
@kosmiklove pripraviť ho na realitu.. ale nič sa neboj, milý @pazzi keď je zhruba taká stará ako ty, tiež nemá nijaké skúsenosti....tak to pobabrete spolu.. a o pár rokov, keď sa vôbec budete rozprávať, sa na tom budete už len smiať
@pazzi poradím ty.....BUD SAM SEBOU.....CHOD ZA NOU CHYT JU POVEDZ AKO JU MAS RAD (neklam) A POBOZKAJ JU.....to je na tebe..myslim si ze bozkavat sa vie kazdy len to musi v sebe objavit..nieco ako instinkt.....ako maju psy...vedia plavat ale nikto ich to nenaucil..maju to zakodovane niekde v DNA alebo kde a u ludi to je podla mna podobne
Máš 13rokou o dva roky končíš zšku - ja by som sa na tvojom mieste staral trošku tam - aby si to zvládol čo najlepšie - no dobre povieš mi že sú prázdniny , je mi to jasné a uvedomujem si to tak načo riešiš nejaké návody? bud sám sebou - s nejakým návodom to dodrbeš alebo ked si pýtaš návod tak si otvor net pri bozkávaní povec jej počkaj otvorím s návod a ideme trápne viem
2 Ja som v 13ke žiadny návod nepotreboval a ani dodnes všetko som šiel na vlastné riziko
Neber to ostro do svadby ešte vystriedaš 10toro ako topánok
Ale no, nesmejte sa toľko z neho, náhodou je to zlaté ... Ničoho sa neboj, bozkávanie nieje nič ťažké, nedá sa tam toho veľa pokaziť. Proste sa jej pozri do očí, usmej sa na ňu, rukou jej odhrň vlasy a pohladkaj ju (začínaš na čele, končíš na brade, ten pohyb má tvar písmena C), jemne jej podvihneš bradu a pobozkáš ju. Babám sa toto páči. Nepoužívaj zo začiatku veľmi jazyk, mohol by si slintať(ja som prvý krát slintal a bolo mi to blbé ). A samozrejme nezabudni na žuvačku.... Lepší návod už naozaj napísať nedokážem, snažil som sa, tak aspoň kvôli mne to neposer DD
ako ja mám 13 a tiež nemám skúsenosti ale nerob drámu však ako inak sa to chceš naučiť keď nie na vlastnej chybe a myslím si že ona bude tiež nesvoja...
netráp sa a nepozeraj návody akurát zblbneš a zhodiš sa ked sa budš snažiť kontrolovať to ....do toho sa dostaneš . ked som sa ja bozkávala 1x ..tak to bolo z takym casanovom čo sa predomnou bozkaval už z 1000 báb ....a nakoniec mi povedal že sa viem super bozkávať
No ľudia...čo už...sme starí.....v 13tich som toto ani ja neriešil. Každopádne ked soms aprvý raz bozkával...čo bolo myslím na prelome 15tich so 16timi(niekde medzi) tak som sa s polovičkou bozkával hodinu vkuse, (cháp bez akejkoľvek inej činnosti krem bozkávania) až kým ma to ejdnoducho nenaučila
@zfetovanamucha ja som jednoducho musela veď kde to sme, že toto budeme riešiť ? a keď už sme pri tom, tak ja mám skoro 15 a nikdy som sa s nikým nebozkávala, ale ani vo sne mi nenapadlo, aby som riešila, ako to bude prebiehať, či to nebude trapas a v živote by som nehľadala tutoriály, alebo zakladala diskusiu
neboj nič do toho sa dostaneš, ja si pamatám na ten svoj prvý ,ale ja som to vôbec nevedel , ale dievčatá sú pomerne tolerantné bytosti ,všetko bude Ok's
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ja neviem, na jutube neni tutorial?
bože deti... šak vyskúšate, uvidíte. čo má ona 15 a x ročnú prax?
najprv podotázka - ona má nejaké skúsenosti?
no a "rada": hlavne, nech ti nesmrdí z papule (!!!!!!!!!), ostatné je všetko priatelné. keď ju aj náhodou nejakým omylom pohryzneš, akože to bolo náročky, možno sa z vás vykľuje teeny S&M a to už bude iná pecka! uvidíš, je to sranda! a možno by sa ti zišlo pred tým požiť alkohol, potom ide všetko ľahšie tuším som sa aj olizoval prvý raz opitý (mierne) nepamätám si
pozri pravdepodobne to dojebes. vela ludi to dojebe. aj ja som to dojebala. 2 hodiny som myslela ze umriem a potom som sa na tom zacala hrozne smiat a smejem sa na tom dodnes
a daco uz urobis neboj sa nechaj to tak toto su velmi vdacne a vtipne zazitky
stale sa smejes?
odporúčam 0:53
veď je... ale neviem, či je to vhodné pre neskúsenú 13 ročnú vekovú kategóriu...
@najivna tak samozrejme ze sa tam nieco take najde o to pokoj len mi prislo smiesne sa podla takeho niecoho ucit bozkavat
mne prišlo absurdné vôbec niečo také zadávať do juuuťub vyhľadávania... ááá vualáááá...
@kosmiklove veď čo! sa ho snažím len upokojiť..
ale veď to nie je nič strašné...umy si zuby a ostatne nechaj na ňu keď je taká "skúsená"...a ako dlho sa vôbec poznáte?
ináč..ja som z inej dimenzie...v 13tke riešiť toto to mi nenapadlo..
(a ak to je ciganka tak mozno ma uz aj deti )
veď to je choré! ale nečudujem sa...moja suseda, druháčka na ZŠ chodí namaľovaná...tak čo môže stvárať taká 13tka....
rómka! oni sú rómovia!
@pazzi tak teraz si ma zabil...iná doba... veď ja nemám sto rokov!
ach...neboj sa...nejako to dopadne...a keby sa ti tu každý jeden priznal, ako dopadol jeho prvý bozk, ušúľal by si sa...
Máš 13rokou o dva roky končíš zšku - ja by som sa na tvojom mieste staral trošku tam - aby si to zvládol čo najlepšie - no dobre povieš mi že sú prázdniny , je mi to jasné a uvedomujem si to tak načo riešiš nejaké návody? bud sám sebou - s nejakým návodom to dodrbeš alebo ked si pýtaš návod tak si otvor net pri bozkávaní povec jej počkaj otvorím s návod a ideme trápne viem
2 Ja som v 13ke žiadny návod nepotreboval a ani dodnes všetko som šiel na vlastné riziko
Neber to ostro do svadby ešte vystriedaš 10toro ako topánok
Boha ďalší krpec čo má nejakú kamošku čo nazýva frajerkou a ani nevie čo s ňou robiť a ked vie tak nevie ako na to (ROFL)
Chlapče 13 ročný keď to poserieš,tak to poserieš máš 13. A keď to neposerieš tak to neposerieš,život ide ďalej... No z donútenia to nerob...
nemúsiš sa však nikam náhliť....ale keď už chceš tak nech je to hlavne spontánne (vtedy je to potom najkrajšie)
"pravdepodobne sa budem musieť bozkávať s frajerkou"
Ach nie, co teraz
@najivna raz niekto jebol hentaké video do fóra, zhliadla som z toho dvadsať sekúnd a doteraz mi vyhadzuje obdobné tutorialy v recommendations
@koprdil kiež by aj mňa tak chalan pohladkal
Nesmej sa mu!!!
@pazzi Daj si facku a pôjde to lepšie