skôr neviem ako si zvyknem na roky typu 2040 lebo mi to príde ako science fiction . alebo po čase zase vynulujú dátum a pôjdeme odznova po narodení koho ?
krajiny sa budú rozpadávať na menšie mestské štáty, ľudia budú naďalej hlúpnuť, nastane idiotkracia - v tv budú hlásiť iba klebety a konšpiračné teórie o celebritách. Slovensko bude mať 250 vysokých škôl, 10 miliónov Rómov si v parlamente odhlasuje, že 3 milióny Slovákov musí odvádzať 100% svojich príjmov, aby mohli živiť spoluobčanov ... ešte dobre že sa toho nedožijem...
podla mna sa ludstvo uvedomi a bude tu blaho... ale na 22. storocie je to asi priskoro niekde som cital ze velka zmena pride po roku 2012 a neviem ci sa mi to zda ale uz teraz vidim nejake zmeny v mysleni ludi... napr. vacsina ludi si je vedoma toho co tu sposobuje globalne oteplovanie a snazia po niektory zit viac eko/bio dalej sa stretavam co raz castejsie s menej homofobnimi ludmi, s menej rasistickymi predsudkami, je tu menej diskriminacie ako kedysi atd. neviem ci sa mi to len zda ale mam pocit ze sa nieco blizi k lepsiemu aj ked vidim zle veci ako kriza na Ukrajine a podobne. mozno budu ludia k sebe ohladuplnejsi ako kedysi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov