Ako sa da skryt zoznam priatelov na fb ? Odpoveď som našla, bola tu táto otázka ale v r. 2011 a potom sa fb trošku zmenil, a ja by som potrebovala skryt zoznam priatelov, aby ich nikto nevidel, tak keby mi niekto vedel poradiť, bola by som rada
Priatelia (x) - v zátvorke je počet a vedľa, keď prejdeš šípkou, sa objaví ceruzka. Klikneš, objaví sa Ti tam - stav, rodina a priatelia (Teba zaujímajú priatelia) tak prejdi šípkou tam, kde sú tri miniatúry fotiek a sú tam akoby dve hlavy a vedľa šípka (rovnako ako pri stave a rodine). Klikneš a klikneš na -Iba ja-
@eukaryota rozmýšľaním. Nie je facebook v slovenčine? Nemá náhodou "Centrum pomoci" (či ako sa to po slovensky volalo, neviem, mal som ho v angličtine a už tam dlho nie som) a neotravuje ešte aj každú chvíľu s novými upozorneniami "Prispôsobte si svoje nastavenia súkromia"?
Prepána, na 19-ročnú by si už aspoň toľko zvládnuť mohla, inak dosť meškáš...
A že na Birdz chodia primitívni pubertiaci? Nie. Len tu práve takých väčšinou v diskusiách zvozíme, aby sme ich odradili od trollovania a vyslovene hlúpych otázok a nemali tu každé druhé fórum takéto.
¨malokedy su tieto forma o normalnych komentaroch k veci, skor sa tu ludia pretejaku so straaaaaaaasne vtipnymi odpovedami... ach .. tu sa nieco opytat je strach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prepáč, jednoduchšie som to vysvetliť nevedela...
Prepána, na 19-ročnú by si už aspoň toľko zvládnuť mohla, inak dosť meškáš...
A že na Birdz chodia primitívni pubertiaci? Nie. Len tu práve takých väčšinou v diskusiách zvozíme, aby sme ich odradili od trollovania a vyslovene hlúpych otázok a nemali tu každé druhé fórum takéto.