*Poznáte ten pocit, keď sa vam fakt v ničom nedarí? A ten kto sa nesnaži, nerobí vôbec nic ma všetko? Keď sa niečoho chytíte pokazíte to? Minulý rok som si dala jednu prihlášku na nemenovanu univerzitu a nevzali ma. Fajn, ostala som doma, urobila si absol
pripomína mi to mňa....pred istým časom...ale nie je to o šťastí, šťastie ako také podľa mňa neexistuje, je to len o tom, ako sa pozeráš na život...aj ja som si hovorila, že nič sa mi nedarí, nič mi nejde, som stratený prípad, chcela som zomrieť...ale potom...som si uvedomila, že sakra! nie, nechcem zomrieť...spísala som si zoznam snov, ktoré si chcem za život splniť, každý deň pribudne nový, snažím sa na veci pozerať z optimistickejšieho uhla, našla som si niečo, čo ma napĺňa a uvedomila som si, že postupne sa mi začalo dariť. jednoducho som rpestala riešiť, či sa mi veci daria alebo nie, jednoducho som robila čo som mohla...ak to nevyšlo, nevadí, mala som čisté svedomie, že som pre to spravila čo som mohla a teda ma to netrápilo, ...vieš, všade panuje rovnováha...ak sa ti nedarí teraz, bude sa ti dariť neskôr
netreba sa nikdy vzdávať! ako sa vraví ked ta vyhodia dverami, vráť sa oknom. a myslieť pozitívne hlavne. ak ťa čaká dolezitá skuska myslí pozitívne, nemysli uz dopredu na to že to opať nevyjde, ale hovor si v mysli ze to dobre dopadne dobre dopadne...u mňa to celkom funguje a ohľadom vzťahov to ti neporadim, tiež to nemam poriešené.
Šťastie je len o tebe, tvojom postoji k životu. Rovnakú vec môžu dvaja ľudia vnímať protichodne (juchú, sneží / dokelu, sneží ). Mala by si sa možno poobzerať vo svojom živote, čo všetko je skvelé a od toho sa odraziť. ( Moja súkromná terapia je pohľad z okna, dívam sa na denný stacionár pre deti a mladých ľudí s kombinovaným mentálnym a telesným postihnutím, hneď sa prestanem ľutovať, lebo medzi nimi a mnou je rozdiel často len pár "šťastných" nádychov pri pôrode. )
Stratiť štasie?! Hm...! No poznám to čo si spomínala že ty sa možeš snažiť jak magor a nejde to a niekto na to úplne sere a má to čo chce...ja to poznám...ja som sa na to vysrala nehala som všetkému volný briebeh...Skús si stále ale stále opakovať že to zvládneš ...veriť si! mne to pomáha.. Ja som to tiež mala ten pocit na depresie...bolo mi hrozne..v ! Ale prežila som to ja viem aj mne lezú na nervy tie reči "ty to zvládneš dáš to!" "Máš všetko čo si možeš priať nebud sobecká"a hlavne ked to povie človek ktorý MÁ všetko na čo si len zmyslí ...tiež som to vela krát počúvala Ale predsalen tie reči "zvládneš to" ked si to zobereš z inej strany tým ludom čo ti to hovoria na tebe asi záleží...a vela šťastia prajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tak si predstav, že si siamské dvojča,
Tvoj brat je gay,
Má dnes rande,
A vy máte len jednu riť!