Som 19 rocny chlapec a som gay.Mam velky problem sa s niekym zoznamit a citim sa hrozne osamely.Neviete mi odporucit nejaku gay zoznamku alebo mi poradit ako zistim ze je niekto gay,alebo z vlastnej skusenosti ?
nechapem, ako moze byt niekto gay..mne to pripada ako nejake postihnutie (bez urazky) ..napr ze mas nejake tie zle pudy ci co, a neni si na opacne pohlavie, ale na to svoje..lebo sak normalne nemze byt niekto gay kks :/
@vsetkynikyobsadenedoboha kešičan drž p*ču... taketo nazory sa rodia len v hlavach vysoko pripečených vychodňare (aj sem tam nejakému teplému náckovi ktorý sa ale bojí že ho zbijú tak sa na niečo hrá)...
Nikdy nehovor nikdy mozno sa nim raz stanes aj ty a ja studujem psychlogiu cize viem ze toto je prva cast homosexuality popieranie ak by si nim nebol tuto stranku bz si potom nevyhladav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
..kvak..
@stuntbiker myslis ze lezby su menej ?
a ty maš 22 rokov?, kto by to povedal, že 22 ročný chalan môže byť taký sprostý dement?
a Boha nespomýnaj, môže sa stať, že aj tebe sa narodia gayčata!!!.....
@vaper si to vystihol, mávam zle pudy s takých chromtákov ako si ty!!!
@tommyhot
xixixi, nejak to ovládaš
@zaluk22
zaregistruj sa na iboys.cz a tam maš chalanov habadej ....filip
tvoja reč, moja reč......aj tebe, aj tebe ...filip
..kvak..
Presne. iboys je asi najidealnejší až na tých úchylov a dedkov
Nikdy nehovor nikdy mozno sa nim raz stanes aj ty a ja studujem psychlogiu cize viem ze toto je prva cast homosexuality popieranie ak by si nim nebol tuto stranku bz si potom nevyhladav