este si neuzivam, az zajtra si snad budem niekde v meste s chalanom ..a sobota tiez vyzera pozitivne, ale nechcem to zakriknut, lebo uz dva vikendy za sebou boli na hovno
mam sa asi najlepšie za poslednych par mesiacov .. sa citim ako cez letné prazdniny (ked neberem do uvahy to pocasie vonku ..a cez víkend s milačikom budeme v piatok najskor niekam sadnut pojdeme..v sobotu s jeho rodinou oslava vecer asi mesto, ked zvysi čas a nedela lenošenie v posteli
uzasne sa mam dnes som mohla spat dlhsie, namiesto skoly biblioteka, kde pracujeme pre prezidneta polygrafickeho zvazu, davame zadarmo SME, rozpravame s ludmi, smejeme sa stale. Prisli za nami kamosi, pustili nas o hodinu skor a isli sme na holandske kolotoce a strasne sme sa zabavali, az na strasidelny zamok kde nas zachranili taky manzelia lebo sme sa bali vobec ist dalej potom sme jedli sunkove chleby na primacionalnom namesti a bolo 16 supnov celzia o osmej vecer, krasa no
Zajtra zase na biblioteke namiesto skoly, stretnem sa so sefredaktorkou Quarku a da mi vyhru, nieco pokecame, zase sa nesmejem s kamosmi Potom ma jedna uzasna srnka party, mama ma v sobotu meniny a navyse su u nas v dedine hody a ma byt pekne pocasie, takze sa tesim na nasledujuce dni veeeelmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
zajtra idem na doučovanie a potom budem dva dni v riti z toho ako veľmi som nepochopila...
zaspávam.
a hlavne len nech nejako zajtra prezijem tu skolu a mam pokoj potooom
Zajtra zase na biblioteke namiesto skoly, stretnem sa so sefredaktorkou Quarku a da mi vyhru, nieco pokecame, zase sa nesmejem s kamosmi Potom ma jedna uzasna srnka party, mama ma v sobotu meniny a navyse su u nas v dedine hody a ma byt pekne pocasie, takze sa tesim na nasledujuce dni veeeelmi
zajtra ma čaká stretko s @idea -ou, a cez celý víkend dvojitá oslava 18 na chate