@fredka No hohó, čo ty vieš! Ja si to svinstvo vyrvem odtiaľ aj sama, ak to nevyrežú doktori. A možno by to tak bolo aj lepšie, lebo nechcem, aby ma rezali.
cervena ma u mna vzdy tak genialne nacasovanie ze ma z toho ide drbnuut vzdy pred nejakou akciou alebo tak dostanem kraamy a potom kdo ma ist cez cervenu..? sak uz ma boli huba z toho..: smiley: ale inak to nejak extra neprezivam pokial mam krce tak popapam nejaku tu pirulku a je mi good. a inak kedisi som dostavala kramy vzdy na druhy den po tom ako som sa rozbila teraz si uz organizmus nastastie na to zvykol pretoze by som mala kramozvody asi kazdy tyzden..
ach, akurat zajtra am to caka... zachvaty zravosti... dopovanie sa panadolom... stekanie po kazdom... rozcitlivelost... a zevraj vtedy po kazdom kricim a som hnusna...
ja mam strasne slabe... a zeby mi to vadilo xD ....boelsti mavam len sem-tam...aj to len asi 2-3 hodinky...a na to ibalgin pomoze...lenze nevyhoda je vtom ze idu mi strasne nepravidelne xD nikdy neviem ked zacnu
Teplo vraj pomáha. Neverila som, ale skúsila a presvedčial som sa, že áno. S tabletkami to nepreháňam (naposledy v 1. deň len jeden ibalgin zapitý horúcim čajom a šup pod perinku a po polhodine mi bolo už fajn) ...a byť v pohode a mať podporu občas tiež good ale asi ako pre koho žee ako čítam niekto je počas týchto dní moc výbušný Priateľova teplá rúčka na brušku pomáha
ja sa snazim chovat ako obvykle ale bolesti mi nedovoluju... tak potom nežerem cez den skoro vobec nič,..lebo jednoducho nemam chut.. a ked vas boli brucho je blbosť sa nažrať lebo vas bude este voac boleť.. no je to nahovno a nenávidim to. fuj
"je mi na p... bolí ma brucho a teším sa na ten deň, kedy to skončí. medzitým (pokiaľ nemusím) nevystrčím päty z domu. aj tak sa aspoň s nikým nepovadím, lebo moja nálada je akoby som tri dni nespala... som zlá! och, keby som bola radšej tehotná a mala 9 mesiacov pokoj!" - to sú presne moje pocity... našťastie bolesti mávam len prvý deň (občas výnimočne posledný) vtedy si dám ibalgin a viac neriešim... aj tak najradšej vtedy sedím doma za počítačom a až tak ma to netrápi myslím bolesti, krámy nenávidím z celej duše... stále sa kontrolovať, behať na záchod, to mi ide kvalitne na nervy... vždy si vtedy naozaj poviem, prečo radšej nie som tehotná
cítim sa na skapanie a dávkujem sa množstvom liekov od bolesti, inak by ma asi drblo (aj tak to nepomáha) + som precitlivelá a hysterická a vreštím pre každú somarinu
čím viac si Vaše telo navykne na tabletky, tým je väčšie bolesti a častejšie asi mávate. Ja zjem max. 1 tabletku za mesiac. Aj tú si dám až keď nepomáha nič iné a nedá sa to vydržať. Tabletku je lepšie zapiť horúcim čajom.
@mardzi93 no hádam to odškodníš a ocino pochopí že si mala svoje dni že jeho darček zmizol v tvojom brušku ALe skús si brať odo mňa príklad - každý deň počas "dní" ráno iba SIESTA XXL a večer malú Margotku a uprostred dní jeden balík chipsov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no dala som tak, ako sa cítim - prvý deň, maximálne 2 mám bolesti (nie vždy) a vtedy je mi hrozne, ale potom už fajn.
ale nebyť tej bolesti, samotné krámy vďaka OB ani neregistrujem
Mimochodom môžte aj napísať čo Vám pomáha si tieto dni/bolesti spríjemniť/pretrpieť.
Umrieť.
Nenávidím vložky.
@4 elektrický vankúšik na bruško! neviem či to len ja si ho tu dávam alebo aj iné, ale ja som potom ako slniečko a usmievam sa
@6nen ávidím taktiež! (blee)
a hlavne noci nenávidím!!
teraz mám štvrtý deň, ale ešte stále ma bolí brucho..tak by ma zaujímalo, k čomu je toto dobré?