Aaale no ludia, co jej neporadite?! Ja ti hned poviem, ako sa stat EMO (ucinnost 99%):
1. Prefarbi si vlasy na cierno (zatial s takou farbou co po troch umytiach zijde) a nakup si cierne ocne tiene a "emo" oblecenie
2. Nacvicuj si denne pred zrkadlom emo-pozy
3. Kup si ziletky alebo skalpel a sprav si velky zarez na predlakti tak nech ho vsetci vidia
4. Ked sa ti to pomaly zacne hojit, vyhladaj nejaku partiu emakov emaciek, nenapadne sa k nim pribliz tak na jeden, dva metre a zacni sa rozpravat sama so sebou, najlepsie vety typu "Je to vsetko nanic. Zivot nema zmysel. Bolo to vobec dolezite aby som sa narodila?"
5. Ak ta este parta neoslovi, vytiahni z vrecka ziletky a sprav si na mieste dalsiu ryhu. Uspech zaruceny.
6. Ked za tebou konecne pridu, zoznamte sa, ponukni im ziletky a zacnite sa rozpravat na temu "nezmyselnost zivota".
7. Prijali ta medzi seba. Teraz mozes verejne vyhlasovat za EMO a ked ta ludia budu medzi emakmi vidiet, budu ta za taku aj povazovat. Odteraz sa coskoro zoznamis so vsetkymi emakmi v Ruzomberku. Mozes si vlasy odfarbit napevno.
8. Keby ta nahodou predsa len neprijali a ludia by z teba mali skor srandu ako respekt, zmy si z vlasov ciernu farbu, odhod emo oblecenie a zacni nosit dlhe rukavy.
Mid-ak vies vobec co je to skutocne EM tak to bolo dost ze prijeble..sak setci poznaju komrecne EMO...//jaa nie som emo//.alebo si to myslela ironicky??
pocuj acheraya...citala si si zasady emo???....myslim ze emaci ako zivotny styl a podobne su dost trapni.....aby si niekto musel rezat zily,ale tak aby si nevykrvacal a pokusit sa spachat niekolko krat samovrazdu....aby si sa stala emo....kasli radsej na to
Tebe dievča dobre musi jebať takto si dokurviť život sa preber a Mid ty hajzel napíš mi jednu pozitívnu vec na EMO ty jebo sa uvedom na tu prašinu EMAcku žijeme na to aby sme niečo v živote dokazali a nie na to aby sme rozmyšlali prečo sme sa narodili!!!!!!!!!
acheraya:ti jebe dievca?sa uvedom,emo nieje o obliekani(hviezdicky,pasiky,cierna,ruzova atd.),rezani si zil,ani otom ze sa rozplaces preto,ze v obchode nemali zelene jablka ale len cervene,emo je subkultura,a nie moda,resp.styl,mozes sa obliect do pasikateho tricka a uzkych nohavic z newyorkera a obut si ruzove conversy a rezat si zili,ale nebudes emo,budes len dalsia pozerka ktora sa hra na nieco cim nieje,ostan tym cim,si,a nesnaz sa hrat na nieco ine len preto ze teraz je to ´´in´´.ked bude o rok v mode hip-hop,tak budes chciet byt hoperka?alebo ako
takze...na zaciatok nie neje_e mi, potom islo mi o to ze som si citala jeden clanok o emo tento
"NIeČo o EMO
Neviem či by sa to dalo nazvať spôsobom života. Asi aj hej ale EMO je hlavne o pocitoch a emóciách, ktoré mnohí ľudia často pred svetom skrývajú. Emo sa za svoje pocity nehanbia. Emocinálni ľudia sú často smutní a neradi sa ukazujú v spoločnosti. Málo sa smejú a keď už, tak len medzi priateľmi. Neradi ukazujú svoju tvár a neradi sa pozerajú ľuďom do očí. Preto nosia dosť často vlasy, ktoré im zakrývajú časť tváre. Majú sklony k rezaniu zápestia...veď fyzická bolesť prekryje tú psychickú. Zväčša žijú vegetariánskym alebo vegánskym spôsobom života. Obliekajú sa do tmavších farieb ale radi nosia aj pestrofarebné tričká a doplnky...Odjakživa sa vravelo, že muž musí byť silný a chrániť ženu a rodinu...Ale prečo by to tak do pekla malo byť?!Veď aj chalani sú obyčajní ľudia s dušou a citmi...Prečo keď sa môžu ženy rozplakať za každú blbosť, nemohli by to robiť aj chalani? Dosť často si ľudia myslia, že Emo chlapci sú inak orientovaní len za to, že sa spolu obímajú a bozkávajú...Ale prečo nie?! Veď aj dievčatá to robia a im na to nikto nič nepovie!!! Nemusia byť za každú cenu gayovia. Nenávidia ľudí trpiacich homofóbiou a ľudí, ktorí ich odsudzujú pre ich výzor. Veď čo je na tom, keď si chalan oblečie tesne obtiahnuté nohavice? Je to predsa jeho vec...Emo chalani sú v mnohých veciach citlivejší ako baby a preto dosť často končí ich život samovraždou, tj. podrezaním žíl či už kôli nešťastnej láske alebo niečím iným...dalsia vec ku ktorej treba podotknut ze to su uz psychopaticky emo (neviem či by normálny človek koli láske umrel) jasne velmi to boli, velmi velmi velmi a clovek sa moze do seba uzavret, ale je tu este prilezitost ze by si nasiel novu, lespiu lasku a s nou prezil krajsie chvile."
a zistila som ze to tak citim aj ja...a navyse sa mi vzdy pacili take obrazky a veci vseobecne...takze...
loool: ako uzasne no neva presne ako povedal peter piper je to hudba a ta je tu uz dost davno len teraz z toho robia ludia nieco hmm nie zivotny styl skor by som povedala ze to bude dalsia diagnoza v ucebnici psychiatrie
pisses .. chodte do riti s emom to su naruseni ludia co by sa mali liecit na psychiatrii ved clovek nemoze byt iba stale smutny alebo sa tak tvarit jak postihnuty... ved teraz je to trend ta sa poj..me vsteci
a ze preco si s emakov robia haluze??? pre toto, aj ja mam otazku, ako mozem byt hip hoperka? v zivote som hip hop aku hudbu nepocula ale sak to je jedno pretoze sa mi strasne paci to oblecenie a v kamaratovy som citala ze je to in...mna raz slahne ludia, ja to tak vidim...
emo sa nereze to je gotika aaa emaci asi nimi chcu byt pocuvaju emo hudbu a ziju utiahnutym zivotom ale nik nenapisal a nie je pravidlo ze emo je zivotny styl je to styl hudby ale ludia si emo privlastnili na seba a zacinaju to davat najavo tymi ofinami a tmavym oblecenim.a inak emo nerobi ofina!!!!
Hehehe je to strasne vtipne ze sa do diskusie zapajaju aj ludia ktory uplne odsudzuju emo ako zivotny styl...ja sa priznam nesuhlasim s nim okrem toho si myslim ze holka co sa tu vypituje taketo blbosti a potom zrazu zmeni nazor ked jej kamarati s nou nesuhlasia asi ani sama netusi co chce....je to dost vtipne ..no co uz narobime kazdy ma svoj vlastny nazor aj hlavu tak nech si robi co chce a co uzna za vhodne.je tak?okrem toho by som iste nereagovala na takuto vec ale ked je clovek chory a nema co robit...hehehe...tak sa majte zatim%)
Podla mna je emo o emociach a wijadrowani pocitou!!!a ze to s timi chalanmi mas prawdu Acheraya!!!!!!!!!!!!a te weci sak to k emu patri tes ne????sak seci emo ludia sa tak oblekaju!!!!taze som s tebou
haha uz ste trapny co stale riesite?EMO nieje o emociach ze sa teraz rozrevem a pod. ! keby bolo EMO o emociach tak my všetci sme emo ... kazdi vie davat svoje pocity najavo to je o hudbe (prave v tej hudbe su emocie)a je jedno co mam na sebe ... dajte uz pokoj s tym emo zachvilku pride nieco nove cool a ludia odhodia zehlicky na vlasy lebo bude v mode nieco ine a budu si kupovat kulmy napr.... uz je tu neviem kolko diskusii a nik ani na to neprisiel co to slovo znamena... mozno...tak neviem ci je to take tazke pochopit . keby to bolo len o vyjadreni pocitov tak aj ja som emo?sa zamyslite co tu pisete aj hoper ich vyjadruje a nieje emo takze este raz je to o hudbe ten nazov neviem kto vymyslel! tiez pocuvam raz za cas tu hudbu a je to supa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Jááááj, more deti...Normálne smiechy z vás...
proste holka ci co si to do hlavicky natlkla ze sa stanes emo?? len preto lebo sa ti paci ako sa obliekaju aky maju styl??
BUD SAMA SEBOU !!
Ale drahé to je jak sviňa..
1. Prefarbi si vlasy na cierno (zatial s takou farbou co po troch umytiach zijde) a nakup si cierne ocne tiene a "emo" oblecenie
2. Nacvicuj si denne pred zrkadlom emo-pozy
3. Kup si ziletky alebo skalpel a sprav si velky zarez na predlakti tak nech ho vsetci vidia
4. Ked sa ti to pomaly zacne hojit, vyhladaj nejaku partiu emakov emaciek, nenapadne sa k nim pribliz tak na jeden, dva metre a zacni sa rozpravat sama so sebou, najlepsie vety typu "Je to vsetko nanic. Zivot nema zmysel. Bolo to vobec dolezite aby som sa narodila?"
5. Ak ta este parta neoslovi, vytiahni z vrecka ziletky a sprav si na mieste dalsiu ryhu. Uspech zaruceny.
6. Ked za tebou konecne pridu, zoznamte sa, ponukni im ziletky a zacnite sa rozpravat na temu "nezmyselnost zivota".
7. Prijali ta medzi seba. Teraz mozes verejne vyhlasovat za EMO a ked ta ludia budu medzi emakmi vidiet, budu ta za taku aj povazovat. Odteraz sa coskoro zoznamis so vsetkymi emakmi v Ruzomberku. Mozes si vlasy odfarbit napevno.
8. Keby ta nahodou predsa len neprijali a ludia by z teba mali skor srandu ako respekt, zmy si z vlasov ciernu farbu, odhod emo oblecenie a zacni nosit dlhe rukavy.
"NIeČo o EMO
Neviem či by sa to dalo nazvať spôsobom života. Asi aj hej ale EMO je hlavne o pocitoch a emóciách, ktoré mnohí ľudia často pred svetom skrývajú. Emo sa za svoje pocity nehanbia. Emocinálni ľudia sú často smutní a neradi sa ukazujú v spoločnosti. Málo sa smejú a keď už, tak len medzi priateľmi. Neradi ukazujú svoju tvár a neradi sa pozerajú ľuďom do očí. Preto nosia dosť často vlasy, ktoré im zakrývajú časť tváre. Majú sklony k rezaniu zápestia...veď fyzická bolesť prekryje tú psychickú. Zväčša žijú vegetariánskym alebo vegánskym spôsobom života. Obliekajú sa do tmavších farieb ale radi nosia aj pestrofarebné tričká a doplnky...Odjakživa sa vravelo, že muž musí byť silný a chrániť ženu a rodinu...Ale prečo by to tak do pekla malo byť?!Veď aj chalani sú obyčajní ľudia s dušou a citmi...Prečo keď sa môžu ženy rozplakať za každú blbosť, nemohli by to robiť aj chalani? Dosť často si ľudia myslia, že Emo chlapci sú inak orientovaní len za to, že sa spolu obímajú a bozkávajú...Ale prečo nie?! Veď aj dievčatá to robia a im na to nikto nič nepovie!!! Nemusia byť za každú cenu gayovia. Nenávidia ľudí trpiacich homofóbiou a ľudí, ktorí ich odsudzujú pre ich výzor. Veď čo je na tom, keď si chalan oblečie tesne obtiahnuté nohavice? Je to predsa jeho vec...Emo chalani sú v mnohých veciach citlivejší ako baby a preto dosť často končí ich život samovraždou, tj. podrezaním žíl či už kôli nešťastnej láske alebo niečím iným...dalsia vec ku ktorej treba podotknut ze to su uz psychopaticky emo (neviem či by normálny človek koli láske umrel) jasne velmi to boli, velmi velmi velmi a clovek sa moze do seba uzavret, ale je tu este prilezitost ze by si nasiel novu, lespiu lasku a s nou prezil krajsie chvile."
a zistila som ze to tak citim aj ja...a navyse sa mi vzdy pacili take obrazky a veci vseobecne...takze...
miomochodom Mid bolo to strasne coolove...
Tha čo za bludy tu píšete..
Jéééj emo!!!
Emo existuje už pieeekne dlho ale teraz sú všetci v mode je to IN...Dost trapen bezat s davom,...
Bud sama sebou a nie je ziadna rada ako byt emo...snad...Ty sa tak musis citit, vješ?
to je otazka jak pod ma jebat z boku...
ber si priklad zo mna.
mam vsetky styli v pici...
emo vyjadruje emocie a pocity, ktore mas vediet davat najavo, nemusis byt dorezany....
A vdaka takymto kretenom co to propaguju, vsetci emakov neznasaju...
Ale .. Mid ... zabil si to teda